Recep Baltas ile Soru Cevap

Makaleler
23
Gelelim herkesin rüyasina giren @Recep Baltaş arkadasimiza :)

• Technopat'in önemli bir cogunlugunun rüyasina girmek nasil bir duygu?
  • Bir ara Recep Baltas'a benzeyen asker, sporcu X kisisi konularindan sen de bunaldin mi?
  • Almanya'ya geldiginde beni ziyaret etmeyi düsünüyor musun? (Bira ve Bahcede mangal sinirsiz olacak söz):)
  • Steam'de hic oyun oynarken görmedim seni. Oyun oynamiyor musun?
  • Technopat senin icin ne ifade ediyor? (Isinin bu olmasi harici yani...)
  • Beni seviyor musun?
Sizler de @Recep Baltaş ile ilgili sorularinizi buradan sorabilirsiniz. Ne cevap alirsak kar :)

Sevgiler :)

Son düzenleme:
Soru sormayacağım. Sadece bir mesaj bırakacağım.

Çoğu forum yöneticisi (kurucusu), sadece forumun ve sitenin yöneticiliğini yapar. Daha çok sitenin forumundan ziyade siteye zaman ayırır. Siz elinizden geldiğince her kategoride aktifliğinizi konuşturuyorsunuz. Ben katıldığım forumlarda, bir kurucunun bu kadar üyelerin sorunlarına karşı ilgili olduğunu görmedim daha önce.

İşini severek yapmak bu oluyor demek ki. Başarılar. Technopat'ın daha yükseklere çıkması dileğiyle.

Geçen benim de rüyama girdi "güncelleme geliyorr, çok büyük güncellemeler geliyorrr" diyerek beni ak sakallı dede gibi uyardı. Kan ter içerisinde uyanıp, gecenin bilmem kaçında tüm güncellemeleri yapıp rahatça uyumaya devam ettim. Siz siz olun güncellemeleri ertelemeyin. Yoksa size de musallat olabilir!

Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı