Amerika sosyal devlet güldürdün beni ayrıca size önerim Yevgeni Zamyatin'in Biz eserini okumanızı şiddetle tavsiye ediyorum özgürlükler nasıl ellerinden alınmılş komünizm rüyasında yaşayan beyinleri yıkanan insanları anlatıyor bunu yazanda 1925 SSCB kuruluşunu izlemiş Yevgeni Zamyatin.
Biz
eğer almak istemez iseniz en azında PDF olarak okuyun
"Şimdiye kadar yazılmış en iyi bilimkurgu roman, klasik bir karşı ütopya." Ursula K. Leguin Biz, sonradan kendi tarzında yazılan yapıtlar için prototip olacak disütopik bir romandır. Roman gelecekte varolan otoriter bir devletin inançlarına körü körüne bağlı bir vatandaşı ve
tr.pdfdrive.com
o zaman özglüklerin komünizm ütopyasında nasıl yok olduğunu anlarsınız.
Sarı yelekliler bir medeniyet göstergesidir bence halk kendi hakları için kendi çıkarları için sokağa dökülüyor bundan daha güzel ne olabilirki ve ayrıca bunun olma sebebi kapitalizm değil bizimkine benzer saçma bir lidere sahip olmalarından kaynaklanıyor.
Ayrıca madem komünizm harika bir şey neden soğuk savaşı kaybetti neden şuanda ayakta değil neden insanlar isyanlar ile komünizm yıktı neden??? siz hiçbir zaman komünizm'in canlı örneğini görmediniz kitaplardan okudunuz sadece ama biz kapitalizm'i anlatırken onun içinde yaşadık onu gördük gelişmiş ülkere gidip orada gerçekten yaşadık ki yazıyoruz bence sizin temeliniz daha zayıf geldi bana