Recep İvedik 6 neden fazla tepki gördü?

Filmi şimdi netflix izleyip bitirdim. Bazı yerlerde gerçekten güldüm ama boş bi yapım olduğunu söyleyebilirim. Küfürle güldürmek türk film sektörünün komedi anlayışı ve kaçınılmazı. Fakat sizden küfür söyleyerek güldürmek istense bunu başarabilecek pek insan yok. Bu yüzden eleştiri olarak küfür değil de devamlılığın tartışılması ve bu kişilerin siyasi ve gündem konularında bir açıklama veya twit atmaları, kendilerinin geleceğini gösterecektir.
Sanırım Cem Yılmaz gibi olmaya gidiyor bu durum.

Filmi şimdi netflix izleyip bitirdim. Bazı yerlerde gerçekten güldüm ama boş bi yapım olduğunu söyleyebilirim. Küfürle güldürmek türk film sektörünün komedi anlayışı ve kaçınılmazı. Fakat sizden küfür söyleyerek güldürmek istense bunu başarabilecek pek insan yok. Bu yüzden eleştiri olarak küfür değil de devamlılığın tartışılması ve bu kişilerin siyasi ve gündem konularında bir açıklama veya twit atmaları, kendilerinin geleceğini gösterecektir.
Sanırım Cem Yılmaz gibi olmaya gidiyor bu durum.
Bu yüzden Kemal sunalı özlüyoruz

Senaryo bozdu artık.
Böyle saçma bir konsept ne kadar uyar Recep İvedik serisine onu bilmiyorum işte.
Yok fasulye yiyecek sonra bişeyler olacak falan filan.
Sürekli küfür edip böhöhöyt diyor ve artık insanlar sıkıldı bu durumdan.

Yanlış hatırlamıyorsam cem yılmaz'ın son filmi de biraz tepki toplamıştı.

Aynen Karakomik Filmler bir gün oturup kafaları guzelken senaryo yazmaya kalkmışlar konu yok espri desen o da yok replik yok oyunculuk namına bir şey yok sırf eğlenmek için canları sıkılmış bir taraflarından senaryo uydurmuşlar resmen.

Son düzenleyen: Moderatör:
Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı