Zamanında biri demişti ki Netflix, Disney Plus, beIN Connect türevleri televizyonun ve sinemanın yerine geçecek. Bu devrim yavaş yavaş gerçek oluyor gibi. Recep ivedik gibi bir film bile sadece Disney Plus'a geldiyse 2-3 yıla kalmaz sinema ve geleneksel televizyon ölür.

Umarım öyle bir şey olmaz ama sinemaya çıkarırlar diye umuyoruz izleyenler olarak.

Zamanında biri demişti ki Netflix, Disney Plus, beIN Connect türevleri televizyonun ve sinemanın yerine geçecek. Bu devrim yavaş yavaş gerçek oluyor gibi. Recep ivedik gibi bir film bile sadece Disney Plus'a geldiyse 2-3 yıla kalmaz sinema ve geleneksel televizyon ölür.

Bunu YouTube popülerleşincede demişlerdi ama hala geleneksel televizyonculuk devam ediyor.

Zamanında biri demişti ki Netflix, Disney Plus, beIN Connect türevleri televizyonun ve sinemanın yerine geçecek. Bu devrim yavaş yavaş gerçek oluyor gibi. Recep İvedik gibi bir film bile sadece Disney Plus'a geldiyse 2-3 yıla kalmaz sinema ve geleneksel televizyon ölür.

Tek sorun hepsine para yetiştirememek. Hele Netflix'in yaptıkları... Kendini bitirmeye çalışır gibi. Arkadaşımla vedalaştım, dedim ben yakında hesaptan ayrılıyorum. Yenisini de açmıyorum. İnsanları korsana yöneltiyorlar.
Recep İvedik de korsan izlenecektir.

Bunu YouTube popülerleşincede demişlerdi ama hala geleneksel televizyonculuk devam ediyor.
Youtube uzun diziler veya filmler sunmuyor içerik üreticilerin bireysel şahısların videolarını sunuyor.Fakat bunlarda durum daha farklı baya normal bir televizyon kanalı gibi içeriklere dizilere filmlere belgesellere sahipler.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı