Red Alert 4 neden yapılamadı?

Geçiyordum

Attopat
Merhaba arkadaşlar, eski ve yeniler olarak bölünen Red Alert 2 vs Red Alert 3 oyunu sizce devam serisine devam etmeli mi?

Command & Conquer: Red Alert 4"ü yapmama ve yapma nedenlerini resmi olarak doğrulamadı fakat bazı yapım EA projelerinde adı geçince olabilir gibisinden bazı sözler çıkmıştır, kötü çıkışından grafik ve oynayışından eski fanlarının eleştiri yağmuruna tutulan oyun RA2'den bağımsız hikayesinden tutun farklı olaylarla gündeme gelmişti peki gerçekten beklemek gerekli mi?

Eski yapım biliyorsunuz; Westwood yapımıdır satılmadan önce tabii, aslında güzel işler başarmıştı ve adını duyurdu bu zamana kadar oynanabilirğini sürdürmeyi başarabilmişti, günümüze gelirsek devamı olan EA tarafından yapılan RA3 neden böyle yapıldı ne eksikti neden sevilmedi de sevimsiz oyun olarak anıldı.

İşte o kareler; RA2'den bir görüntü.

RA3'ten bir görüntü.

Son düzenleme:

(Apocalypse için yazdığınızı tahmin ediyorum)

RA3'teki Apocalypse için "jelibon gibi" tarifi cuk oturmuş hocam, tebrik etmeden duramadım.

Ra2 biraz geliştirilmesi yeni olarak; yeni ünitler, yeni binalar, yeni ülkeler eklenseydi. emin olun şuan 3 yapılmış 4 devam ile edebilirdi. ve diyorduk acaba ne zaman gelecek 4 tek3 ile oyun bitti ya çok üzülüyorum ya.

Red Alert 2 efsaneydi. Hala arada oynarım.-eski laptopta. Windows 10 da maalesef çalışmıyor.-
Hiç kimse grafikleri için oynamıyordu oyunu. Tek yapmaları gereken yapay zekayı geliştirmek, farklı haritalar ve uyumlu yeni birim/görevler koymaktı. Hala RA2 için harita yapanlar var. EA beceremedi mahvetti güzelim seriyi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…