Red Dead Redemption 2 ile GTA 6 arasındaki grafiksel fark devasa boyutta olacak

Zaten Xbox Series S bu nesilin kara koyunu xboxa çıkacak her oyun bu konsoldada stabil değerlerde çalışması zorunlu. Ve bu kçtü cidden.

GTA markası Xbox'dan daha büyük dostum. Paşa paşa izin verecekler sadece Series X'e çıkmasına. Xbox daha zararlı çıkar.

Xbox Series S için grafikler düşürülmüş bir versiyon çıkarılabilir belki.

Nintendo Switch için çıkan Mortal Kombat 1 diyorsunuz yani hocam olabilir bilmiyorum ama denkleme Series S ide koyarsak galiba yandık.

Nintendo Switch için çıkan Mortal Kombat 1 diyorsunuz yani hocam olabilir bilmiyorum ama denkleme Series S IDE koyarsak galiba yandık.

Mortal Kombat 1 yine iyiydi 🤣

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

GTA markası Xbox'dan daha büyük dostum. Paşa paşa izin verecekler sadece Series X'e çıkmasına. Xbox daha zararlı çıkar.

O paşa paşa değil de kendi kârlarını düşünmek için olabilir çünkü o marka daha büyük şu şirket daha iyi gibi bir sebepten dolayı kimse kendi istediklerini yaptırmaz öyle.

Mortal Kombat 1 yine iyiydi 🤣

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Switch gibi bir tarih önceden kalma donanıma sahip el konsoluna RDR2 çıkarırsan olacağı bu😃

O paşa paşa değil de kendi kârlarını düşünmek için olabilir çünkü o marka daha büyük şu şirket daha iyi gibi bir sebepten dolayı kimse kendi istediklerini yaptırmaz öyle.

Dediğim gibi Xbox zararlı çıkar. GTA çıkana kadar o konsol tarih olur zaten. Bu oyun o kadar çok bekleniyor ki sadece PS ve PC'ye çıkarsa bu sebepten Xbox kullanıcıları isyan çıkarır.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı