Red Dead Redemption 2 ile GTA 6 arasındaki grafiksel fark devasa boyutta olacak

Bence düşünülen kadar büyük bir fark olmayacak çünkü ortada PS5 ve Xbox series x diye bir gerçek var onların donanımının sınırlarında olacaktır yani GTA6 o cihazlarda sabit 30FPS çalışması gerekecek 6700XT Xbox Series X konsollarındaki muadil ekran kartı gibi duruyor 3070-3060 arası ise PS5 yani en baba grafikler için bu kartlarda 30 FPS çalışması lazım ki bu da GTA6'yı stabil olarak belli bir azınlığın oynamasına neden olur buda çok satamamasına neden olabilir o yüzden grafiklerin fazla fazla iyi olmasını beklemiyorum belki Cyberpunk 2077'nin birazcık üstü.
Zamanında PS 4 için o grafikleri yapan Rockstar neler yapmaz ki. İnsanların ağzının suyu akıyordu trailerları görünce. Hepsi de PS 4'de kaydedilmiş pro da değil.

1080 Ti açar mı sizce? Açarsa da nasıl bir performans bekliyorsunuz?

Zamanında PS 4 için o grafikleri yapan Rockstar neler yapmaz ki. İnsanların ağzının suyu akıyordu trailerları görünce. Hepsi de PS 4'te kaydedilmiş Pro da değil.

Hocam onu diyorum ya zaten GTA6 dönemin belki de en iyi grafikli oyunu olacak ona lafımız yok ama en iyi grafikleri için PS5 donanımının dibini sıyırarak kullanmaları gerekecek ve üstüne çıkamayacaklar yani dediğim gibi 6700XT ve 3060-3070 ekran kartları arasında stabil çalışacak bir oyun düşünün.(en iyi grafikler için)

Xbox Series S konsolum var yanına mısırımı aldım bekliyorum :)
Hocam vallahi Xbox series S çıkmayabilir çünkü gerçekten oyunun grafiklerini Xbox Series s için uyarlamak çok zor olur. Zaten diğer firmalar da bunu yapmak için aşırı şekilde zorlanıyor ya Xbox tarafına çıkmaz ki bu Xbox için çok büyük bir kayıp olur Rockstar için de artık ne yaparlar ne ederler bilmiyorum ama çok zor oraya optimize etmeleri.

Oyun 300 gb civarı olur heralde.

Hocam vallahi Xbox Series S çıkmayabilir çünkü gerçekten oyunun grafiklerini Xbox Series S için uyarlamak çok zor olur. Zaten diğer firmalar da bunu yapmak için aşırı şekilde zorlanıyor ya Xbox tarafına çıkmaz ki bu Xbox için çok büyük bir kayıp olur Rockstar için de artık ne yaparlar ne ederler bilmiyorum ama çok zor oraya optimize etmeleri.

Baldur's Gate 3'ü çıkartmadı konsollara Microsoft sırf Series S için optimizasyonu gecikti diye. Microsoft böyle bir şeye göz yummaz, o riski almaz. Garanti verdiler yeni nesil oyunları açacak diye.

Hocam vallahi Xbox Series S çıkmayabilir çünkü gerçekten oyunun grafiklerini Xbox Series S için uyarlamak çok zor olur. Zaten diğer firmalar da bunu yapmak için aşırı şekilde zorlanıyor ya Xbox tarafına çıkmaz ki bu Xbox için çok büyük bir kayıp olur Rockstar için de artık ne yaparlar ne ederler bilmiyorum ama çok zor oraya optimize etmeleri.

Zaten Xbox Series S bu nesilin kara koyunu xboxa çıkacak her oyun bu konsoldada stabil değerlerde çalışması zorunlu. Ve bu kçtü cidden.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı