- Makaleler
- 2
Cyberpunk balonuna bulaşmayın hiç. RDR2 bir sanat eseri düşünmeden alın pişman olmazsınız.
Tosla kart ile alırsan 76.5 TL'ye denk geliyor haberin olsun.
Tosla kart ile alırsan 76.5 TL'ye denk geliyor haberin olsun.
Hocam Tosla kart başvurusunda bulundum ortalama kaç günde gelir ayrıca kartı verirken uygulamayı indirerek bana kartı kullanabileceğim bir şifre verdi oradan alışveriş yaparsam etkinlikten faydalanabiliyor muyum?
Epic Games indirimlerinden sizce hangisini alayım. Birkaç oyun tavsiyesi vermiştiniz ve bu iki oyun arasında kaldım.
Hocam Tosla kart başvurusunda bulundum ortalama kaç günde gelir ayrıca kartı verirken uygulamayı indirerek bana kartı kullanabileceğim bir şifre verdi oradan alışveriş yaparsam etkinlikten faydalanabiliyor muyum?
Benim param Papara kartta. Tosla'ya gönderebilir miyim?
bakalım hocam ya yanlış değilsem 1 ocağa kadardı kampanya 12 günde kart gelir herladeHocam başvuru yerine direkt şok marketten alabilirdin ben şoktan almıştım çünkü diğer soruya gelirsek emin değilim çünkü kartın üstündeki numarayı kullanarak alıyoruz Tosla uygulamasına kartı tanımlanan lazım önce diye düşünüyorum.
Sanırım öyle olmuyor ben denemedim hiç Papara'dan bankana bankadan da Tosla'ya gönder ya da Papara'dan parayı çek çektiğin parayı da şok marketten Tosla'ya yüklettir.
Öğrenirsem sizi bilgilendirmeye çalışırım.Güzel soru bende merak ediyorum.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.