Red Dead Redemption 2 mi yoksa Cyberpunk 2077 mi?

Bu oyun kodu kafamı karıştırdı. Direkt satın alınca da oluyor mu yoksa oyun kodu mu almamız lazım kazanmak için. Bir de 15 TL sınır var diye biliyordum siz aldınız mı iadeyi?

Hocam oyun kodu diye belirtmiş orada yıldız var zaten dikkatli bakarsanız görürsünüz ve zaten Epic Games'de oyun kodu diye bir şey de olmadığına göre normal alımdan bahsettiğini anlayabiliriz.

Playstation üzerinden Red Dead Redemption 2 oynadım, gerçekten inanılmaz. Size bu oyunu öneriyorum, tabii ki eğer gücünüz yetiyor ise iki oyunu birden satın alabilirsiniz. Cyberpunk'ı ise çok kaliteli bir oyunu test ettim, ikisi birbirinden inanılmaz.

İyi forumlar. 👋

Çok büyük beklentiyle oynamazsan Cyberpunk' da iyi bence ama RDR 2 çok daha kaliteli. Tabii aralarında tema farkı da var. Biri 19.yy sonlarındaki vahşi batıyı anlatırken diğeri 21.yy sonlarında bir hikaye anlatıyor.

Epic Games indirimlerinden sizce hangisini alayım. Birkaç oyun tavsiyesi vermiştiniz ve bu iki oyun arasında kaldım.

Far Cry 6 veya RDR2 düşün ha bir de aksiyonu askeri olarak seversen Ghost Recon Breakpoint düşün ve de The Division 2 olabilir bunlar top 5 listem ve tavsiyem. Breakpoint dehşet indrimdeyken aldım 269 TL'den 40 TL'ye düşünce aldım.

Epic Games indirimlerinden sizce hangisini alayım. Birkaç oyun tavsiyesi vermiştiniz ve bu iki oyun arasında kaldım.

İkisini de alın toplam 150 TL'ye mis gibi iki oyun. Ha RDR2 yüz kat daha iyi onu söyleyeyim. CP77 de 8'lik 8.5'luk gayet başarılı bir açık dünya oyunu.
Ghost Recon Breakpoint düşün ve de The Division 2 olabilir bunlar top 5 listem ve tavsiyem.
Herkesin kendi zevki de hocam Ghost Recon Breakpoint ve Division 2 çok sıkıntılı öneriler. Oyununu sevmeme ihtimali yüksek ve 40 TL de az para değil sonuçta.

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı