Red Dead Redemption 2 tarzı oyun önerisi

8 GB VRAM yetmediği için drop oluyor, yeni oyunların çoğunda aynı durum var.
Böyle devam ederse sürekli yeni kart almak gerekecek.

VRAM işi harbi sıkıntı. Neden bazı ekran kartlarının VRAM'i düşük anlam veremiyorum mesela 3060 6 değil 8 GB olmalıydı yoksa uzun süre götürmesi imkansız.

Öyle bir oyun henüz çıkmadı. RPG var istersen ama witcher 3'e eski diyen adama hiçbir şey önerilemez ki anca god of war onu da beğenmemişsiniz... Ha bir de kimse yazmamış açık dünya değil ama öyleymiş gibi hissettiren last of us. Bence siz boş verin bu işleri oturun elden ringe başlayın zaten 1500 saat başından kalkamazsınız o sırada rdr3 çıkar. Tabi cesaretiniz varsa muhahahahahah.

Hocam direk Metro Exodus ile başlanır mı ? Bir hikaye bağlantısı var mı ? Açık dünyasını öven baya bir kişi gördüm.

Birde bana dediyseniz Resident Evil 2, 3 ve 4'ü bitirdim. Biohazard'ı 1 saat oynadım ondan sonra hiç oynayasım gelmedi, bağlanamadım oyuna.
Hikaye bağlantısı var. Ama bilmezsen çok bir şey kaybetmezsin başka yerlerde geçtiği için. Hikayeyi okusam da olur, atmosfer ve oynanış istiyorum diyorsanız Stalker serisi veya direkt Stalker Anomaly modunu oynayabilirsiniz.

Hikaye bağlantısı var. Ama bilmezsen çok bir şey kaybetmezsin başka yerlerde geçtiği için. Hikayeyi okusam da olur, atmosfer ve oynanış istiyorum diyorsanız Stalker serisi veya direkt Stalker Anomaly modunu oynayabilirsiniz.
Stalker serisi öneren de çok gördüm, değer mi sizce oynamaya? Yeni çıkacak oyununu bekliyorum açıkçası.

Benim şahsi fikrim 7'de 8'den daha fazla tırsmıştım.

Hocam 7'de jumpscare olayı çoktu ama 8'de kullanılan mekanlar ve bosslar falan mükemmeldi. 8 atmosfer, mekan falan olarak daha üstündü. 7'de kullanılan mekanlar ve atmosfer 8'e göre iyi değildi fakat 7'de güzel oyundu.

8 GB VRAM yetmediği için drop oluyor, yeni oyunların çoğunda aynı durum var.
Böyle devam ederse sürekli yeni kart almak gerekecek.

Hocam grafik ayarını yükseğe aldım VRAM kullanımını falan azalttım. En son ışın izleme teknolojilerini de kapattım aynı sorun olunca biraz daha araştırdım 32 GB RAM gerekiyormuş.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı