Red Dead Redemption 2 Türkçe yama iptal oldu

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Rockstar sonuna kadar haklı. Emeklerine yazık edenler yine bu emeği verenlerdir bu arada. Kimse burada emeklerine saygı duyun demesin, adamlar onların binlerce dolar para harcayıp yaptığı oyun sırtından para kazanmayı hedeflerken burada emeğine yazık olan kişiler oyunu yapanlardır.

Ya o zaman Türkçe getirilsin.
He he kardeşim. Az atta tutsun. Eski oyun dediğin, Oyunçeviri Skyrim'i ücretsiz çevirdi. Şu ana kadar çıkmış en iyi yamalardan birisiydi. GTA V'i çeviren ekip. İnsanlar, Witcher 3 için gönüllü yama yaptılar. Oradakiler harf miydi bari?
Hocam bu seneden sonra bulun bakalım, hangi çeviri ekibi ücretsiz yapacak bakalım(Açık dünya oyunlarını) ? 5 sene veya 7 sene önce yapılmış çevirilere laf söylemiyorum. Bunu Rockstar görmedi bunu DH' deki korsancılar şikayet etti. İngilizcem iyi değil, anlamıyorum da sizde beni anlayın. Rockstar Türkçe yamadan para kaybetmekten veya başka bir şeyden para kaybetmekten istemiyor ise Türkçe yama getirecek bu kadar.
Tartışdığımıza değmez. Adamlar bize saygı bile duymuyor ki, Türkçe bile getirmiyor. CD Projekt Red, Türkiye' de nasıl ilgi gördü, Cyberpunk için Türkçe getirdiler.

Türkçe Yama olsaydı almayı düşünüyordum, ama şimdi vazgeçtim. 50 lira bir yama için çok büyük bir meblağ. Oyun Çeviri koskoca Skyrim yamasını Türkçe olarak yayınladı. Aynı şekilde GTA V yaması da öyle. Ben para almasınlar demiyorum ama 50 lira fazlaydı. 30 lira idealdi. Neden iptal olduğunu da yazmadılar, bir açıklama yapmadılar. İnşallah iptal olmaz.

Türkçe Yama olsaydı almayı düşünüyordum, ama şimdi vazgeçtim. 50 lira bir yama için çok büyük bir meblağ. Oyun Çeviri koskoca Skyrim yamasını Türkçe olarak yayınladı. Aynı şekilde GTA V yaması da öyle. Ben para almasınlar demiyorum ama 50 lira fazlaydı. 30 lira idealdi. Neden iptal olduğunu da yazmadılar, bir açıklama yapmadılar. İnşallah iptal olmaz.
Açıklayamıyorlar neden iptal olduğu ama ben yazmıştım konuya. 30 TL olmuştu zaten. Hocam 250 veren sistemi kaldıran 50' de verir, 30' da para değil mesele Rockstar hak ihlali diyor.

Rockstar zaten deliler gibi para kazanıyor ne yapsın 7 dolarlık yamayı?
O iş öyle değil işte, onlara izin verseler yarın başka bir grup gelip aynısını yapar bu böyle büyüyüp gider özellikle yurt dışında böyle bir şeyin olduğunu düşünün Rockstar olarak önünü alamazsınız.

yamacıları tutmuyorum ama cidden rokstar baskıcı mesela gta 5 ten önrek verelim mod mu yüklemek istiyorsun mod yasaklandı ingilizce anlamıyorsun ve türkçe yamamı indirmek istiyorsun sonuç evet mi tebrikler gta online perma ban yedin

@teknomi4 Oyuna zaten 250 lira veriyorum bir de yamaya 50 lira verirsem oyun 300 liraya dayanıyor ve bu bugünkü paramız için büyük bir meblağ. 50 liraya bir sürü güzel oyun var. Para vermek sıkıntı değil ama çok fazlaydı 50 lira. 30 lira iyiydi.

Ya o zaman Türkçe getirilsin.

Hocam bu seneden sonra bulun bakalım, hangi çeviri ekibi ücretsiz yapacak bakalım(Açık dünya oyunlarını) ? 5 sene veya 7 sene önce yapılmış çevirilere laf söylemiyorum. Bunu Rockstar görmedi bunu DH' deki korsancılar şikayet etti. İngilizcem iyi değil, anlamıyorum da sizde beni anlayın. Rockstar Türkçe yamadan para kaybetmekten veya başka bir şeyden para kaybetmekten istemiyor ise Türkçe yama getirecek bu kadar.
Tartışdığımıza değmez. Adamlar bize saygı bile duymuyor ki, Türkçe bile getirmiyor. CD Projekt Red, Türkiye' de nasıl ilgi gördü, Cyberpunk için Türkçe getirdiler.
Hocam, Witcher 3'ün fiyatı çok düşüktü. Bu yüzden talep oluştu. Rockstar satışına bakar. Şu anda kaç kişi 300 TL'lik oyunu satın alabilir ki? İş satışlarda. Taleworlds dedi ki, satışlarımızın %1'i -şaka değil- Türkiye'den geliyor. Bu bizim için bir utanç kaynağıdır.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı