Red Devil 6700XT'de coil whine sesi çıktı diye iade edilmeli mi?

Bütçe
5600 TL

theaizensama

Centipat
Daha fazla  
Arkadaşlar herkese merhaba, bugün 2.el Red Devil 6700XT aldım 1 gün deneme sürem var, yani iade başlatabilir miyim bunu geri bilmiyorum. Kartı taktım Valorant indirdim PC'yi yeni kurmuştum işlemcim R5 5600 bu arada. Valonrant'a ilk girdiğimde ufak droplar yedim sonra geçti ama kart FPS yükseldikçe coil whine sesi veriyor. FurMark'ta 1920x1080p 30 dakikada 68 dereceyi geçmedi 1.5 yıllık kart ama uzun süre kullanılmadığını çok toz olduğunu söylüyor satıcısı. Sizce ne yapmalıyım, iade talebinde bulunmalı mıyım? Kullandığım programda 3 tane bu karttan var ve aralarında 500 TL fark var. Onlar da 1 yıllık, cevaplarınız benim için çok değerli.

Son düzenleyen: Moderatör:
CW'nin performansa bir etkisi yoktur fakat satıcı size bunu söylemediyse ve Param Güvende ile aldıysanız iade hakkınız var.

Ayrıca Valorant gibi oyunlar için bu kart fazla.

Kart değiştikten sonra veya formattan sonra oyunları ilk oynarken drop yemek normal. Shader compiled aşamasında olur böyle ufak tefek. 3. 4. oynayışta tamamen düzelir.

Ne kadara aldınız? İade edip başka bir Red Devil alınabilir, cw şans işi.
5600 e aldım iade etmelimiyim bilmiyorum kararsızım bunu iade edersem 500 eklemem lazım diğer 1 yıllığa

CW'nin performansa bir etkisi yoktur fakat satıcı size bunu söylemediyse ve Param Güvende ile aldıysanız iade hakkınız var.

Ayrıca Valorant gibi oyunlar için bu kart fazla.

Kart değiştikten sonra veya formattan sonra oyunları ilk oynarken drop yemek normal. Shader compiled aşamasında olur böyle ufak tefek. 3. 4. oynayışta tamamen düzelir.
ben 1080p fps oyuncusuyum bilemedim iade etmelimiyim sizce diğer 1 yıllığa 500 ekleyeceğim bunu iade edersem %33 fanda 1080p de 30 dk da 68 dereceyi geçmedi

5600 e aldım iade etmelimiyim bilmiyorum kararsızım bunu iade edersem 500 eklemem lazım diğer 1 yıllığa

ben 1080p fps oyuncusuyum bilemedim iade etmelimiyim sizce diğer 1 yıllığa 500 ekleyeceğim bunu iade edersem %33 fanda 1080p de 30 dk da 68 dereceyi geçmedi
Online oyuncusuysanız işlemciye yatırım yapacaksınız, işlemciniz sağlam. 1050 Ti taksanız 6700 XT ile arasındaki farkı hissetmezsiniz. Bu kadar iyi bir kart almanıza gerek yok.

Online oyuncusuysanız işlemciye yatırım yapacaksınız, işlemciniz sağlam. 1050 Ti taksanız 6700 XT ile arasındaki farkı hissetmezsiniz. Bu kadar iyi bir kart almanıza gerek yok.

İşlemciye yatırım yapmakta saçma FPS oyunu için, 5600 bile 300 FPS veriyor her oyunda alınabilecek en iyi konvoyu almak lazım.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı