Reddedildim

JessePinkMan09

Picopat
Katılım
26 Eylül 2020
Mesajlar
262
Açılma sorunu yaşıyorsanız ve reddedilme korkunuz varsa bunu okumanız yararınıza olacaktır. Geçenlerde bir konu açmıştım bir kızdan hoşlandığım hakkında. O konudaki arkadaşların tavsiyesi ve biraz kendim de düşününce gidip açılmanın en mantıklısı olduğuna karar verdim. Bugün gittim yanına ona derdimi anlattım, beni anlayışla karşıladı, teşekkür etti ve kibar bir şekilde reddetti.

Arkadaşlar inanın reddedilmek onu her gördüğünüzde elinizin ayağınızın titremesinden, ona bir türlü açılamayacağınızı düşünmenizden, "ulan bana bakmaz ki" düşüncenizden, ya rezil olursam düşüncenizden çok çok daha iyi bir şey. Hiç üzülmüyorsunuz çünkü o sizi istemiyor yani böyle olunca yapacak bir şey yok, kendinizi onun yerine koyun istemediğiniz biriyle birlikte olmak ister miydiniz?

Tekrar dediğim gibi hiç ama hiç üzücü, kırıcı bir şey değil. Tam tersine keyfiniz yerine geliyor. Kafanızdaki bin türlü saçma düşünce uçup gidiyor. Ya sever ya da sevmez. 1 ya da 0. Sadece bundan ibaret. Hiç kafaya takmayın, olacağı varsa olur zaten, yoksa da başka birisi vardır kaderinizde. Belki onunla hiç mutlu olamayacaksınız. Belki o size hiç uyuşmayan birisidir, bilemezsiniz bunu.

Yarın onu başkasının elini tutarken görünce "ulan keşke gidip açılsaydım, belki de şuan benim elimi tutuyor olurdu..." demek yerine gidin açılın. Onu yaşamak çok çok daha kötü bir şey olur çünkü. Sürekli onu düşünürdüm, ders çalışamaz olmuştum artık hep kafamı kurcalıyordu. Sonunda açıldım ve bu oyunun sonunu gördüm. İnanılmaz rahatladım şuan artık hiçbir şey kurcalamıyor kafamı, tek odağım ders ve yazılım. Benim gibi olanlar varsa sürekli onu düşünüp kafayı sıyıracağınıza gidip açılmanızı tavsiye ederim. İyi sosyaller.
 
Son düzenleyen: Moderatör:
Reddedilmenin ilk zamanları çok travmatik ve zordur. Bende yaşadım. Hatta bir ara merak ettim ve birçok kıza çıkma teklifi ettim acaba utanç duygumu yok edebilir miyim diye yok arkadaşlar. Ne yapın edin yenemiyorsunuz bu duyguyu.
 

Yeni konular

Geri
Yukarı