Reddedildim

Dosya Ekleri

  • cover7.jpg
    cover7.jpg
    192,8 KB · Görüntüleme: 105
Ben senden daha büyüktüm ve günlerce unutamamıştım ya, o kadar kolay olmuyor. "Acaba sorun bende mi?" ya da "yanlış mı yapıyorum? Hep böyle mi olacak?" gibi sorular geçiyor kafadan. Ama yemin ediyorum ilk denememde aldığım reddin üstünden 13 yıl geçti, bir daha ret yemedim ve onlarca sevgilim oldu. Garip bir istisna hariç. Hiçbiri tarafından terk edilmedim bile. Geç kaldım ama hızlı açıldım yani 😂 İnan başkası bulunuyor. Tabii bu şekilde yaklaşma insanlara ama muhakkak biri çıkıyor yani.
 
Son düzenleyen: Moderatör:
Merhaba, 3 gün önce benimle yaşıt bir kıza çıkma teklif ettim. İlk önce normal sohbet şeklinde geçti ve gayet iyi ilerliyordu. Sonra fotoğrafımı attım ancak çok özensiz bir fotoğraftı (aptallık yaptım), kız 1 dakika düşünmeden "tatlısın ama tipim değilsin, üzgünüm" diyerek reddetti. Ben de ona hoşça kal dedim, kalp attı. Bundan 3 gün önce kıza anonim bir soru sorma uygulamasından "sevgilin var mı?" diye sormuştum. Sanırım kız benim sorduğumu anlamış olacak ki reddettikten 4 saat sonra "bunu biliyor olmalısın haha." diyerek cevap verdi. Sonra profil fotoğrafımı değiştirdim, düzgün bir fotoğrafımı koydum. Kız daha sonra Instagram hesaplarındaki (sadece yakın çevre/normal hesap) çoğu fotoğrafını kaldırdı. Ayrıca henüz Instagram'dan engellemedi.

Sizce nasıl unutabilirim? 3 gündür çok ruhsuzum. İlk kez bir kıza açıldım onda da ret yedim. Ayrıca pişman olma ihtimali var mı?

Not: Yaşım profilde 21 yazıyor ancak 15 yaşındayım. Saçma şeylerden gereksiz anlam çıkarmış olabilirim. Uzun olduysa kusura bakmayın. İçimi dökmek istedim.

GTA 4 oyna, unutursun diyeceğim de, daha da kötü olursun :( Sen en iyisi eğlenceli oyunlarla kafanı dağıt. Arkadaşın varsa dışarı çık, takıl.
 
Son düzenleyen: Moderatör:
Senin kendi Instagram hesabına 21 yaşında yazman gerçekten komik bir durum 🤣

Git başka şeylerle uğraş, böyle şeylere kendini yorarsan işin zor.
Yok instagram hesabına değil Technopat'a üye olurken yazdım. Üyelikte yaş sınırı varsa sıkıntı olmasın diye. Verdiğiniz cevaplar için teşekkürler
 

Geri
Yukarı