Redmi Note 13 HyperOS 2 güncellemesinden sonra arayüzde kasma sorunu?

Bende de Note 9 Pro vardı öyle bir cihaz Redmi tarafına bir daha gelmez diye düşünüyorum çok iyi telefondu ama kronik sıkıntıları vardı fazla ısınıyordu, dokunmatiği kendi kendine işliyordu bu hatalara rağmen performansı çok iyiydi ne olduysa Note 9 Pro'dan sonra bozdular.

Hocam bu işlemi bugün yapmaya karar verdim inşallah işe yarar ilk hard reset olanı mı wipe cache olanı mı yapacağım.

Hard reset ile wipe cache aynı şey zaten. İnternette hard reset videoları var. Wipe data- wipe cach dedikten sonra Xiaomi hesabınız kayıtlıysa telefon sıfırlandıktan sonra onu soracak. Sonra kurulum yapacaksınız.
İlk "wipe cache" yapabilirsiniz diye düşünüyorum. Yerlerinin değiştirilmesinin bir soruna neden olacağını düşünmüyorum ancak önce ön belleği temizlemek bana daha mantıklı geliyor.
Önbelleği temizleme seçeneği yok hocam.

2 defa hard reset attım telefona o bölüm yok. Wipe data wipe factory reset kısmı vardı. Bir de güvenli mod kısmı vardı. Önbelleği silme modu yok.

Hocam peki reset attıktan sonra kasma geçti mi sizde HyperOS 2 de kontrol merkezini bile bazen zor açıyor telefon anlamadım gitti ne biçim yazılımdır.

Hocam peki reset attıktan sonra kasma geçti mi sizde HyperOS 2 de kontrol merkezini bile bazen zor açıyor telefon anlamadım gitti ne biçim yazılımdır.
Geçti. Tekrar başladı ama :D

Hocam sizde de kontrol merkezini açarken kasıyor mu?

En başta 2 takılma sonra akıcı şekilde geliyor. Bazen ekranın dışına falan kayıyor. Sonra kendini toparlayıp normal davranıyor.

En başta 2 takılma sonra akıcı şekilde geliyor. Bazen ekranın dışına falan kayıyor. Sonra kendini toparlayıp normal davranıyor.

Dünyanın en kötü yazılımı desem yanında az kalır sadece amiral gemisi telefonlarına değer veren öteki telefonları telefondan saymayan bir marka keşke Samsung alsaydım.

Dünyanın en kötü yazılımı desem yanında az kalır sadece amiral gemisi telefonlarına değer veren öteki telefonları telefondan saymayan bir marka keşke Samsung alsaydım.

10 binlik telefon. Yapacağı işler belli ama Pro 5G versiyonu bayağı güçlü, yazılımı iyi yapsalar iş yapacak telefonlar aslında.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı