Redmi note 7 32 GB mı, Mate 20 Lite mı?

P1Gökhan

Hectopat
Daha fazla  
Yeni bir telefon almak istiyorum ama alacağım yerde Redmi Note 7 64 GB'lık versiyonu bulunmuyor. Şu ana kadar kararım Note7'di fakat 32 gblık versiyonunda 3 GB RAM var ve bu beni ilerisi için korkutuyor. Mate 20 Lite 64 GB 4 GB versiyonunu da alabilirim ama Xiaomi'ye daha yakınım. Benim için önemli olan kamera özelliği ve pil ömrü. Sizce hangisini tercih etmeliyim? 3-32LIK Redmi ile 4-64 arasında büyük bir fark var mıdır? Fiyat farkı da 500 lira bu arada aralarında. Yardımcı olursanız sevinirim.

Son düzenleyen: Moderatör:
Ben Redmi Note 7 64 GB / 4 GB tercih ederdim. 3 GB bellek Android için az gelebilir o yüzden en az 4 GB bellek olsun. Kamera ve pil özelliği Note 7'nin çok iyi olduğu alanlar.
Ben de 64-4 tercih ederdim ama mecbur Evkur'dan almak durumunda kaldım telefonu. Orada da 32-3 var sadece. Mate 20 ya da bu olacaktı. Yorumlarınızla Note 7 almaya karar verdim. Teşekkür ederim hepinize.

Son düzenleyen: Moderatör:
Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı