Redmi Note 8 Pro alınır mı?

Uzun kullanımda uygulamaları güncelledikçe, yeni uygulamalar yükledikçe yer sıkıntısı çekeceksiniz. Sistem için telefon hafızasında az yer kalacağı için güncelleme yapamayacaksınız. 100 TL fazladan verip 64 GB boş yer kazanmak daha mantıklı. Arada uçurum fark yok. 128 GB alsanız daha iyi. Son olarak Redmi Note 8 1700-2500 TL fiyatları arasındaki en iyi telefon. En iyi 2. telefon olarak görülen telefon ise yine Mi 9T olarak puanlanmış.
Not: 64 GB yetip yetmeyeceği sizin birazda kullanımınıza bağlı karar sizin. Ben uzun süre kullanmak istiyorum diyorsanız 128 GB almanız daha mantıklı olur bence.

Ben 12 yaşındayım bursluluğu kazandım ve para biriktiriyorum note 8 pro 128 GB için telefonlar hakkında bilgim var bu yüzden 2600 TL'ye benim için çok güzel bir telefon ama video çekerken 30 FPS yazıyordu video kalitesinden endişeleniyorum fakat ben fazla video çekmiyorum daha fazla oyun oynuyorum :))

Uzun kullanımda uygulamaları güncelledikçe, yeni uygulamalar yükledikçe yer sıkıntısı çekeceksiniz. Sistem için telefon hafızasında az yer kalacağı için güncelleme yapamayacaksınız. 100 TL fazladan verip 64 GB boş yer kazanmak daha mantıklı. Arada uçurum fark yok. 128 GB alsanız daha iyi. Son olarak Redmi Note 8 1700-2500 TL fiyatları arasındaki en iyi telefon. En iyi 2. telefon olarak görülen telefon ise yine Mi 9T olarak puanlanmış.
Not: 64 GB yetip yetmeyeceği sizin birazda kullanımınıza bağlı karar sizin. Ben uzun süre kullanmak istiyorum diyorsanız 128 GB almanız daha mantıklı olur bence.
hiçbir zaman Gelen güncellemeler telefona olsun programlara olsun. 64 Gb dolduracak kadar olmaz. kaldı ki halen kullanılan eski model telefonları örnek gösterebiliriz Note 5 gibi samsungun sd kart takılamıyor olmasına ragmen deli gibi her alışveriş sitesinin her uygulamanın programını indirmezsen dolmuyor. Redmi Note 8 Pro 64Gb olanı kullanıyorum emin olun 1500 resim video var yarısı watsapp yedeğinden geldi(sonucda yedekten telefona geliyor) 5tane 2,5Gb boyutlu oyun ve bayada program var genede kullanılabilir hafızam 15 gb üzerinde.
Lafın özü bu tür Çin pazarlı telefonlarda hafıza = Ram miktarı beraber yukselıyorsa Yüksek Ram yüksek hafıza olanı alın derim.
ama bu telefonda 64 de aynı Ram aynı işlemci 128 de. inanın dolduramıyorsunuz.pişman olursunuz. yıllarca 64 gb kullandım bir kere dolduramadım hafızasını.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı