Redmi Note 8 Pro alınır mı?

Sqysm0k3

Centipat
Merhaba yeni bir telefon almayı düşünüyorum. Aklımda birkaç soru var fakat telefon teknik özelliklerine pek hakim değilim ve şansımıza babamın Çin'de arkadaşı var. Babam biraz araştırma yap iyi bir telefon söyle bende arkadaşıma ileteyim dedi. Ben de direk Xiaomi telefonlara bakmaya başladım. Redmi Note 8 Pro dikkatimi çekti YouTube'den birkaç karşilaştırma. Test videosu falan izledim teknik olarak iyi görünüyordu. Ama yine de telefonun görünüşü kamera şekli falan hoşuma kamerası Redmi Note 8 Pro'daki gibi yanda olanlardan istiyordum. Oyun oynayacağım için RAM işlemci falandır benim için önemli.

Son düzenleyen: Moderatör:
6 GB ve 8 GB RAM'li versiyonları var 8 GB RAM'li almanı düşünüyorum eğer farklı bir şey istiyorsan A9'a da bakabilirsin ama Samsung'un telefonlarını önermem (oyun için). Note 8 Pro alırsan PUBG Mobile HD / HDR 60 FPS destekler eğer yeri de fazla olsun diyorsan 128 GB yer için 2800-3150 TL arasını gözden çıkarman gerek. Sakın İstanbul bilişimden alma dolandırılırsın ben sana N11'i öneriyorum.

Ben Redmi Note 8 kullanıyorum 3 aydır. Normalde iPhone 7 alacaktım babamın ısrarı ile aldım. Yazılımsal ve arayüz sıkıntılarından artık gına geldi. Pişmanım bu telefonu aldığıma. Donanımsal olarak iyi olabilirler ama arayüz ve yazılımsal olarak berbatlar.

Hocam biraz açabilir misiniz bu konuyu? Sizi en çok rahatsız eden ne oldu? Almayı düşünüyordum ben de.
Şöyle anlatayım. Mesela ekranın üstünde üst panel varya (Wifi, Bluetooth gibi ayarları açıp kapattığımız.) orası arada sırada görüntüsü bozuluyor ve telefonu yeniden başlatmam gerekiyor. Çoğunlukla Instagram'da gezinirken karşıma çıkan videoları oynatmıyor, uygulamayı kapatıp tekrar açmak zorunda kalıyorum. Mesela dün Youtube'da video izliyordum daha sonra videoyu kapattım ve videonun ismi bildiğiniz ekranın üst köşesinde kaldı, mecburen telefonu yeniden başlattım. Bu gibi bir ton sorun yaşıyorum, üstelik telefonda oyun oynayan biri değilim, çok az uygulama yüklü ama yinede telefon bu halde. En kısa sürede telefonu anneme verip iPhone almayı planlıyorum.

Şöyle anlatayım. Mesela ekranın üstünde üst panel varya (Wifi, Bluetooth gibi ayarları açıp kapattığımız.) orası arada sırada görüntüsü bozuluyor ve telefonu yeniden başlatmam gerekiyor. Çoğunlukla Instagram'da gezinirken karşıma çıkan videoları oynatmıyor, uygulamayı kapatıp tekrar açmak zorunda kalıyorum. Mesela dün Youtube'da video izliyordum daha sonra videoyu kapattım ve videonun ismi bildiğiniz ekranın üst köşesinde kaldı, mecburen telefonu yeniden başlattım. Bu gibi bir ton sorun yaşıyorum, üstelik telefonda oyun oynayan biri değilim, çok az uygulama yüklü ama yinede telefon bu halde. En kısa sürede telefonu anneme verip iPhone almayı planlıyorum.
Ben Redmi Note 7 kullandım 1 yıl hiçbir sıkıntısı yoktu, Redmi Note 8’den daha düşük model olmasına rağmen daha kaliteli, bence Redmi Note 8’i o segmentte bi telefon olsun diye çıkarttılar, başka bir amaçları olduğunu düşünmüyorum.

Cevaplarınız için teşekkür ederim. Yazım yanlışı yaptığım için cevaplayamadım . Biraz daha araştırma yaptım , aslında bütçem yurt dışı alacağımız için yüksek ,realme 6 pro ,redmi 10x pro ,mi note 10 lite gibi modeller daha uygun görünüyor. Benim için kamerası yanda olsun oyun oynarken kasma sorunu yaşamıyım yeter. Tek sorun Çin deki telefon fiyatlarını bilmemem
Çin'deki telefon fiyatlarını nereden öğrenebilirim.Yukarıda söylediğim telefon modellerinden hangisini almalıyım.Bence tasarımıyla kesinlikle göz çarpıcı olan realme 6 pro almak mantıklı tabi teknik konuşamam . Antutu puanıyla telefon değerlendirmek ne şekilde doğru ve antutu benchmark yapmak telefona zarar verir mi ?Son olarak İstanbul Bilişim'den telefon alınır mı?

Son düzenleme:
Ben Redmi Note 7 kullandım 1 yıl hiçbir sıkıntısı yoktu, Redmi Note 8’den daha düşük model olmasına rağmen daha kaliteli, bence Redmi Note 8’i o segmentte bi telefon olsun diye çıkarttılar, başka bir amaçları olduğunu düşünmüyorum.
Olabilir. Arkadaşım geçen sene aldı note 7 ve bildiğim kadarıyla hiç bir sorun yoktu.

Realme 6 pro almayı düşünüyorum . Bir sorunla karşılaşırmıyım yada başka telefon öneriniz varsa yardımcı olursanız sevinirim .
İnanın gerçekten hiç bir fikrim yok. Ne desem yalan olur. iPhone alın diyeceğim fakat fiyatlar ateş pahası. Önerebileceğim tek bir marka olabilir o da Samsung, en azından arayüz ve yazılımı çok iyi.

Düzenleme;
Samsung Galaxy A51 yada M31 eğer bütçeniz yetiyor ise bunlar güzel telefonlar.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı