Sqysm0k3
Centipat
- Katılım
- 14 Şubat 2020
- Mesajlar
- 239
Benim de izlediğim birkaç karşılaştırma videosu dışında başka hiçbir bilgim yok. Söylediğiniz telefonları araştırdım . Hangi videoyu izlesem realme nin bataryası söylediğiniz telefonlardan daha hızlı şarj olup daha uzun süre kullanıma dayanıyor ve arkadaki yıldırım şeklini çok sevdim. Aralarinda az bir fark olsa oppoyu hayatta almayı düşünmezdim. Bu arada redminin bilinmeyen özellikleri de dikkat çekici.İnanın gerçekten hiç bir fikrim yok. Ne desem yalan olur. iPhone alın diyeceğim fakat fiyatlar ateş pahası. Önerebileceğim tek bir marka olabilir o da Samsung, en azından arayüz ve yazılımı çok iyi.
Düzenleme;
Samsung Galaxy A51 yada M31 eğer bütçeniz yetiyor ise bunlar güzel telefonlar.
Hem kameraları arasında büyük bir fark var birde super amoleddense ips lcd tercih ederim bataryasıda güçlü zaten realmenin. Son olark realme 6 pro nun ön kamerası geniş ve sol üstte olduğundan oyun oynarken falan sorun çıkarır mı?İnanın gerçekten hiç bir fikrim yok. Ne desem yalan olur. iPhone alın diyeceğim fakat fiyatlar ateş pahası. Önerebileceğim tek bir marka olabilir o da Samsung, en azından arayüz ve yazılımı çok iyi.
Düzenleme;
Samsung Galaxy A51 yada M31 eğer bütçeniz yetiyor ise bunlar güzel telefonlar.
iQOO z1x i beklemeli miyim? Zaten Çin den alacağımız için temmuz a kadar bekleyebilirim de 200 dolarlık bir fiyati olacak denmişİnanın gerçekten hiç bir fikrim yok. Ne desem yalan olur. iPhone alın diyeceğim fakat fiyatlar ateş pahası. Önerebileceğim tek bir marka olabilir o da Samsung, en azından arayüz ve yazılımı çok iyi.
Düzenleme;
Samsung Galaxy A51 yada M31 eğer bütçeniz yetiyor ise bunlar güzel telefonlar.
Son düzenleme: