Küçük bir uzaklaştırma alıcaksın sanırım görüşürüzTamam Xiaomi Pro alsın oyun oynamayan adam da ama söverken benim değil senin anana sövsün. Kabul mü?

Küçük bir uzaklaştırma alıcaksın sanırım görüşürüzTamam Xiaomi Pro alsın oyun oynamayan adam da ama söverken benim değil senin anana sövsün. Kabul mü?
IPS ekran Amolede göre daha fazla şarj yer orasi doğru ama bu modelinin şarjının kendi batarya boyutuna göre kötü olmasının nedeni CPU'dur, MTK işlemcileri güç tüketimi olarak kötüler. Bu G90T, Snadragon 730G modelinin rakibi. GT90 12 NM üretim sürecine sahip, SD 730G ise 8 NM.Şarj konusunda 4500 mAh ama LCD ekran şarjı sömürdüğü için ne yazık ki çok gitmiyor. 7/10
GPU olarakta Mali G76 MP4 kullaniyor.Ekran kartı olarak mHz 800 ve ekran kartı daha çok kullanan oyunlara geçilir ileride ona da benden 8/10 veriyorum.
Eh umrumda değil. Forumda zaten amaçsızca birkaç uygulamanın, telefonun fanboyluğu desteklenen bir durum. Çok zeki olmayanlar ısrarcı olunca sabırsız insanlar tepki gösteriyor. Tepki de cezalandırma hak ediyor doğal olarak.Küçük bir uzaklaştırma alıcaksın sanırım görüşürüz![]()
MTK işlemcilerinin güç tüketimini bilmiyordum, araştırmadım ama ekran olarak çok şarj tükettiğini test ettiğim için oradan yürüdüm, ben A70 ile eve %100'den %72 ile döndüm ve PUBG(2 hızlı maç), Call of Duty(3 el) oynadım ama arkadaşım benim kadar oynamamasına rağmen (2 el PUBG hızlı maç) %40-50'lerde döndü. Ben HD'de bir tık rahatsız edici (6.7 inç sorunu ve sanırım işlemci gücü) oynayabilirken o HDR'da kasmadan oynuyordu. Muhtemelen grafiğin de etkisi olmuştur ama fikir oluşturmuştur. Zannımca onun oyun zevki daha çoktu güç isteyen oyunlarda.Xiaomi telefonlarının kendi arayüzüne reklam koyuyor zaten, cavitin reklam yapmasina mi kalmış? Adam deneyimlerini paylaşmış ne var bunda büyütülecek.
IPS ekran Amolede göre daha fazla şarj yer orasi doğru ama bu modelinin şarjının kendi batarya boyutuna göre kötü olmasının nedeni CPU'dur, MTK işlemcileri güç tüketimi olarak kötüler. Bu G90T, Snadragon 730G modelinin rakibi. GT90 12 NM üretim sürecine sahip, SD 730G ise 8 NM.
GPU olarakta Mali G76 MP4 kullaniyor.
Telefonun fanboyluğunu falan desteklemiyoruz biz. İnsanlar telefon önerisi istiyor Xiaomi markasının genellikle bütün bütçeler için uygun telefonları mevcut olduğu için öneriyoruz. Huawei markasını da severim ancak son zamanlarda çok pahalılaşmaya başladı. Verdiğimiz para ile aldığımız özellikler arasında çok büyük fark var. Xiaomi'de ise verdiğimiz para kadar özellik alıyoruz. Bu telefon fan boyluğu falan değil benim görüşüm siz insanların görüşüne göre çok zeki olmayan falan filan diyorsanız siz çok zeki değilsinizdir bence. Ben de Samsung ve Huawei markasına aşıktım eskiden dediğim gibi çok pahalılaştı Xiaomi'ye kaldık.Eh umrumda değil. Forumda zaten amaçsızca birkaç uygulamanın, telefonun fanboyluğu desteklenen bir durum. Çok zeki olmayanlar ısrarcı olunca sabırsız insanlar tepki gösteriyor. Tepki de cezalandırma hak ediyor doğal olarak.
Xiaomi fiyat performans olarak ülkedeki en mantikli tercihlerden. Firmanin parasal gücüne bakip aşağılama hakkiniz yoktur. Xiaomi maddi gücüne gore oldukça başarılı bir firmadir. Xiaomi düşmanlığını ve milletin anasina sövmeyi kastedecek küstahça mesajlar atmayi da birak. Raporluyorum seni. Bir telefon yüzünden ana babaya sövmekte nedir?Neden kıçı kırık dediğimi anladın mı? F/P diyip en ufak eleştiride birilerinin babasıymış gibi savundukları için gıcık oluyorum.
Ben telefon hakkında genel şeyler yazdım ne markayı savundum ne telefonu.Eh umrumda değil. Forumda zaten amaçsızca birkaç uygulamanın, telefonun fanboyluğu desteklenen bir durum. Çok zeki olmayanlar ısrarcı olunca sabırsız insanlar tepki gösteriyor. Tepki de cezalandırma hak ediyor doğal olarak.
Eh hepinizle uğraşmayacağım. Standart düşünceler, donanım uyumu falan umrunda değil, istatistik kasıp antutuya bakın 7/24 PUBG oynayın lütfen. Video için çok değmez diye not düştüm. Amoled yok denilen telefonlar diyordunuz da. Xiaomi Mi 8 SE vs bile bulunduruyor. Tek düşünce CPU, GPU. Gerisini sil gitsin değil mi? Alüminyum folyo sarın işlemciye, kullanın.Ben telefon hakkında genel şeyler yazdım ne markayı savundum ne telefonu.
Tepki değil hakaret ediyorsun.
Yalnız Redmi Note serisi ile Mi SE serisi aynı klasman değil.Amoled yok denilen telefonlar diyordunuz da.
2010 yilinda kurulmuş bir firma Xiaomi. Millete dengesiz diyene bakin hele ana babaya söven biri bunu diyor hele. Sadece telefon piyasasinda değil bir çok kulvarda ürünleri olan bir firmadir.Bir de firmanın parasal gücüne bakmak en mantıklı tercih şimdilik. Teknoloji üretimi olmaması ama yenilikçi olması geçici bir güç izlenimi veriyor. Xiaomi'yi kötülemek de değil bu arada. Devler arasında yer edinmeye çalışıyor bir dengesiz de çıkıp diyor ki "Şayominin reklama ihtiyacı mı varrrr?". Önce mesajların tamamını okuyun sonra yazın.
O fiyata bilindik markalardan bir tane daha iyi cihaz göster de görelim hade hodri meydan. Bilindik marka dedim Xiaomi de bilindik markadir. Oyle bir anlatiyor Xiaomi'yi bilmesek bizi kekliyecek aklinca. Gören Xiaomi 7/24 ariza veriyor. Bütçeye ve marka imajina göre bu işler olsaydi HTC, LG ve Sony firmalari da Xiaomi'den başarılı olurdu, görüyoruz o markalarin halini.Tek düşünce CPU, GPU. Gerisini sil gitsin değil mi? Alüminyum folyo sarın işlemciye, kullanın.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.