Redmi Note 8 Pro vs Mi 9T

deGGa

Megapat
Konu başlığından da anladığımız gibi iki telefon arasında kaldım. Normalde aklımda Redmi Note 8 Pro almak vardı. Ama ben telefonu oyundan çok Netflix, YouTube, Chrome, Spotify gibi uygulamalarda kullanıyorum. Oyunu nadiren oynuyorum. Yani kısacası sizce 500 lira verip Mi 9T almaya değer mi?

Ben anlatamadım bazı arkadaşlara ama olsun. Oyun oynamıyorum demek telefon kullanmıyorum demek değildir. Bazıları böyle anlamış. Telefonu günün yaklaşık 8 saatinde kullanıyorum. Öğrenciyim. Ders çalışırken müzik dinliyorum oradan günde yaklaşık 4.5 - 5 saat arasına durmaksızın Spotify çalışıyor. 3.40'da yurda geliyorum. Saat 5'e kadar video veya dizi izliyorum. Bluetooth kulaklık ise daima bağlı. Oyun olarak ise nadiren Brawl Stars ve Lichess oynuyorum. Bu etkenler baz aldınığında bana Mi 9T AMOLED ekran ve tam ekran olmasından dolayı beni etkiliyor. Redmi Note 8 Pro ise fiyatı ve batarya perfmansından dolayı etkiliyor. O yüzden bu ikisi arasında kaldım. Yorumlarınız için teşekkür ederim.

Ben anlatamadım bazı arkadaşlara ama olsun. Oyun oynamıyorum demek telefon kullanmıyorum demek değildir. Bazıları böyle anlamış. Telefonu günün yaklaşık 8 saatinde kullanıyorum. Öğrenciyim. Ders çalışırken müzik dinliyorum oradan günde yaklaşık 4.5 - 5 saat arasına durmaksızın Spotify çalışıyor. 3.40'da yurda geliyorum. Saat 5'e kadar video veya dizi izliyorum. Bluetooth kulaklık ise daima bağlı. Oyun olarak ise nadiren Brawl Stars ve Lichess oynuyorum. Bu etkenler baz aldınığında bana Mi 9T AMOLED ekran ve tam ekran olmasından dolayı beni etkiliyor. Redmi Note 8 Pro ise fiyatı ve batarya perfmansından dolayı etkiliyor. O yüzden bu ikisi arasında kaldım. Yorumlarınız için teşekkür ederim.
Batarya hacmi fazla olmasına karşın batarya performansı, işlemcisinden ötürü o kadar da farklı değil. 9T'ye verecek paranız varsa onu tercih edin.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı