Merhaba herkese, Redmi Note 9 cihazıma MIUI 13 güncellemesi yaptıktan sonra cihaz açılmıyor, bootloop sorunu mevcut. Ne recovery moda ne de TWRP'ye girebiliyorum, bu durumu nasıl çözebilirim? Yardımcı olabilir misiniz?
Merhaba herkese, Redmi Note 9 cihazıma MIUI 13 güncellemesi yaptıktan sonra cihaz açılmıyor, bootloop sorunu mevcut. Ne recovery moda ne de TWRP'ye girebiliyorum, bu durumu nasıl çözebilirim? Yardımcı olabilir misiniz?
Hayır.Fastboot moda girebiliyor mu?
Hayır.
PC telefonu görüyor mu? Aygıt yöneticisinde gözüküyor mu?
Malesef.Telefonun bataryasını sökebilme şansın var mıdır? Belki batarya söktükten sonra Fastboot moda sokup oradan eski sürüme geçirmeyi deneyebilirsin.
Hiç denemedim. PC üzerinden bu sorun çözülebilir mi?
Aynı anda telefonun güç tuşu + ses kısma tuşuna basmayı deneyebilir misin? 20-30 sn kadar tutman gerekebilir. Olmazsa birkaç defa daha dene lütfenHiç denemedim. PC üzerinden bu sorunu çözülebilir mi?
Malesef.
Denedim. Malesef gözükmüyor.Evet. Çözebiliriz. Bilgisayara bağlamayı deneyin.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.