Redmi/POCO telefonlar alınır mı?

Yani Redmi marka telefonlar iyidir. Bende kullanıyorum sorunsuz bir şekilde ama başka modelini. Redmi POCO'yu araştırmadım ama dediğim gibi sorun çıkartmadığı sürece güzel bir cihazdır diye düşünüyorum. Bütçen yetiyorsa üstüne birazdaha ekleyip iPhone SE 2020 almanı öneririm 4bin TL'den başlıyor temiz 2. el daha ucuza da bulabilirsin. Ben birazdaha POCO marka telefona fiyatı yakın diye bu IPhone'yi önerdim iyi telefon diyorlar. Ama illa redmi/ixaomi telefon kullanıcam diyorsan poco'yu araştır burdaki arkadaşlar sorunları var diyor ben bilmiyorum ama başka yeni çıkan modellerine de bakabilirsin.

Bakın sayın Redmi kullananlar, @HaWlI KuLlANIcI dabilir benim derdimi zaten.
Ben de Redmi kullanıyorum, 6 aydır.
Bana Redmi falan performanslı demeyin hocam, boşta telefon 3 GB RAM kullanıyor, MIUI nereye harcıyor?
Bunu bir açıklayın bana gerisi kolay.

Hocam evet çok iyi biliyorum.
MIUI bende de çok fazla harcıyor ama Redmi Note 10 Pro 3500 TL iken rahatça önerebilirdim mesela.
X3 Pro'yu çok fazla öneriyorum çünkü her ne kadar yazılımsal anlamda genelde çöp olsalarda (9s mesela) donanımsal anlamda bazen o açığı kapatıyorlar.
X3 NFC, Note 8 Pro, X3 Pro, Redmi Note 10'da çok fazla sorun yaşanmıyor mesela.
ROM atılırsa tadından yenmeyecek cihazlar çoğu.

Önbellekler, arka plan uygulamaları.

Hocam neden diğer ara yüzler daha az harcıyor o zaman ya da neden 3 GB RAM'e sahip P Smart 2019 pubgm oyununu bellekte tutabilirken 4 GB RAM'e sahip Note 9S bellekte küçük bir şeyi dahi tutamıyor?

MIUI çoğu cihazda gerçekten rezalet çalışıyor.
720G var, arayüzde kasıyor.
Arkadaşlar bu telefonların fiyatı gereksiz bir şekilde ucuz ve özellikleri yüksek. Alınır mı?

Hocam bütün forum birbirine girmeden bence siz bütçenizi ve önceliklerinizi belirtin :D

Yazılımsal sıkıntıları var demek istiyorum ama bu dediğimde her model için geçerli değil.
X3 NFC kullanıcıları çok memnun mesela.

Hocam neden diğer ara yüzler daha az harcıyor o zaman ya da neden 3 GB RAM'e sahip P Smart 2019 pubgm oyununu bellekte tutabilirken 4 GB RAM'e sahip Note 9S bellekte küçük bir şeyi dahi tutamıyor?

MIUI çoğu cihazda gerçekten rezalet çalışıyor.
720G var, arayüzde kasıyor.

Hocam mesele arayüzün harcayıp harcamaması değil aslında ben durumu şöyle iza edeyim size. Eğer telin RAM kapasitesi 4'SE mesela cihazınız 1.2 dolaylarında kullanabilir. Ama 6 ise o zaman 3 civarı kullanabilir. Bu tamamen bilerek yapılmış bir şey telinizin ısınmadan daha rahat işlem yapabilmesi için alınmış önlemlerden biridir. Ben Endonezya ROM attım. Ondan önce Hindistan ROM'u atmıştım. Arka plan daha stabil çalışıyor. Oyuna giediğimde ise bütün RAM'i oyuna basıyor ki daha iyi performans versin diye. Bu konuda yapay zeka çalışması yapmışlar sanırım ayrıca ne kadar çok RAM kullanırsa o kadar iyidir bu da bilginize.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı