İnceleme Redragon Horus K618

Aynen kardeşim 2650 TL idi daha dün. Ben bunlara mail attım ürün hakkında bir soru sordum sonra ürünün indirimi kaldırıldı. Kasıtlı mı yaptılar bilmiyorum. Komik olan ise şuanki sattıkları fiyatın üstünü 100 TL koyup kablosuz modelini alabiliyorsun

Hocam senin klavyeden sipariş verdim. Prime olduğu için yarın gelecek ürün. Ah bir de diğerleri gibi yedek switch verselermiş on numara olacakmış. Bloody 12 tane veriyor. Bunlar hadi o kadar vermesinler de en azından 4 tane koysalarmış iyi olurmuş.

Son düzenleme:

Hocam bu klavye 5000 TL'den pahalıydı ben ilk aldım sonra iade etmiştim sonra bu fiyatı görünce şok oldum MediaMarkt da hala 4 küsur fiyatı. %75 olanı daha da pahalı. Büyük firmalar kolay kolay switch vermez. Hatta verene rastlamadım ASUS dada yok misal.

Umarım beğenirsiniz ama unutmayın ki bu bir hot swap yani nasıl switch seviyorsanız öyle alabilrirsiniz. Ben mesela bugün Glorious fox heavy red switch aldım 11'inde gelecek daha ağır bir linear switch. Onu takacağım.

Yani pek öyle switch takıntım yok aslında. Hot swap seçmemdeki neden, sadece bozulan oldu mu yenisiyle değiştirmek. Custom klavye hastalığına yakalanmadım henüz. Ama bana orjinal halinden daha sessiz önerebileceğin switch varsa ilgilenebilirim. Bir de bunları nereden satın alıyorsunuz öğrenebilirim sizden.

Prime hızına yetişilmiyor. Sabah 9da çıktım işe gitmek için hemen arkamdan kargo geldi

Dosya Ekleri

• IMG-20250610-WA0000.jpg
    140,7 KB · Görüntüleme: 26
  • IMG-20250610-WA0001.jpg
    114,3 KB · Görüntüleme: 21
  • IMG-20250610-WA0002.jpg
    122,9 KB · Görüntüleme: 26
Son düzenleme:

Hayırlı olsun hocam gerçekten öyle Amazon Prime ve kolay gelsin çok iyi.

Amazon'dan aldım fabrikasyon yağlı switchler. Burada çeşitler var Amazon'dan aratman lazım kaihl olanlar var Glorious'un kendi switcleri ve Gateron'lar var. Hepsini Glorious satıyor yani Glorious kaihl yazarsan çıkıyor. Renkleri seçeneklerde oluyor.

Ben üstteki ağır linear switcleri aldım red. Yazım yanlışlarını azaltıyor bir de çok hafif switch sevmiyorum. Biraz tuzlu ama 120 adet ve yağlı. 12 takstit de yapıyor.

Gaming gen de Akko'lar var ama daha pahalı onlar sayıları da az. 3 paketi ancak tam boy doldurur. Paketi 1000 küsur.

Klavyeye zam gelmiş 7350 TL olmuş şaka gibi bu nasıl bir fiyat.

Çok iyi fiyata aldık.

Son düzenleme:

Vay be. Sen vesile olmasan bu da yalan olacaktı bana. Dün akşam kendime dedim ki, Bloody alamadık fiyatı arttı. Bu da diğer sitelerde 5 6 bin TL. Bunu da kaçırmayayım Bloody gibi. Bak verdim sipariş fiyatı arttı. İçime doğdu sanki

Klavyeyi beğendim tuş hissiyatı da hoşuma gitti fakat sanırım bana gelen üründe sıkıntı var. W tuşu ara ara algılamıyor. Oyun oynarken fark ettim bazen ara ara karakter duruyor gitmiyor tuşa biraz sert baskı uyguladığımda çalışıyor. Yapabileceğim iki yöntem var şu an için, ya fazla kullanmadığım Switch'lerden biriyle yerini değiştireceğim ya da ürünü iade edeceğim.

Son düzenleme:
Şans herhalde hocam dediğiniz gibi switch değişebilirisiniz. Misal scroll lock tuşu gibi.

Şans herhalde hocam dediğiniz gibi switch değişebilirisiniz. Misal scroll lock tuşu gibi.

Şu an için en mantıklı durum bunu gösteriyor. İade etsem 2 katı para verip almam gerekecek. Garantiye yollasam bekleyeceğim. Olmadı 3 5 de yedek switch alırım böyle aksi durumda direkt çözüme kavuşuruz. Hoswap özellikli almaktaki avantajda bu. Bunun için garanti ile uğraşılmaz şimdi.

Aynen hocam ben mesela burada incelemem var Razer Blackwidow V4 Pro almıştım 7300 küsure sarı switch linear. 2. ayında A ve D tuşları çift basmaya ğ falan da temassızlık olmaya başladı. E haliyle hot-swap yok. Mecbur servise gitti iade çıktı. Yani iyi kurtuldum ama hot swapsız dünyanın en iyi klavyesi olsun almam asla artık.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…