Redragon K553 Usas RGB TKL İnceleme | Nasıl Bir Markadır? Alınır mı?

Katılıyorum. QP'den aldığınız sürece bir sorun olacağını sanmıyorum. Ayrıca tedarik eden firma da FSP Türkiye.

Yazıda da dedim. Fiyatına göre klavye. CM'nin Outemu mekanik klavyeleri bile 500-600 TL olmuşken 310 TL'ye bu klavyeyi alabilmek gerçekten iyi bir fırsat.

Redragon Dark Avenger K568r aldım. Güzel midir ?

Bir ekleme yapmak istiyorum bende. Kutudan çıkan yedek switchleri takarsanız taktiginiz tuş öbürkülerinden yüksek kalıcaktır çünkü aynı switch değiller !!! Yani outemu alsak aliexpressten taksak nolcak hiçbir fikrim yok. bu klavyede takılı olan dust proof switchi nerden bulacağızda takacağız ? cidden sıkıntılı bir durum.

Kutudan yedek Switch çıkmadı bende. Ayrıca Outemu alıp takan arkadaşlar var. Bir-iki önceki sayfaya bak. onlar böyle bir sorun yaşamamışlar.
Ben pek ışık hayranı değilim. Kaliteli olsun yeter.
Kaliteli, eksiksiz bir mekanik klavye 600-700 TL'den başlıyor. 300 TL'ye alıp da her yönden kaliteli olmasını bekleyemezsin. Daha önce de dediğim gibi. Eksileri bulunuyor. Yazıda belirttim.

Hocam neden dustproof olan modelini almadınız switchlerin hemde kargo bedavaydı

Hocam neden dustproof olan modelini almadınız switchlerin hemde kargo bedavaydı
Kargo ücreti ödemedim. Aralarında tam olarak ne fark bilmiyorum. Ben linkteki anahtarları aldım ve çalışıyor. Herhangi bir yükseklik sorunu, tuş kapaklarının uyuşmazlığı gibi bir sorun yok. Şart değil yani üzerinde gelenler gibi olmasına.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…