Redragon K553 Usas RGB TKL İnceleme | Nasıl Bir Markadır? Alınır mı?

K552'nin mekanik anahtarları yerinden çıkıyor diye biliyorum. Hatta kutudan tuşları sökmek için gereken cımbız da çıkıyor. Redragon K552 Kumara İncelemesi @Flakel
Çıkıntı bu şekilde. Bilek desteği hafif geride kalır ama çok sorun teşkil etmez gibime geliyor.

Son düzenleme:
Resimler için teşekkür ederim. K552 nin öavi switch olanınınkiler çıkmıyor. Rainbow modelimdekiler çıkabiliyo

@FantastikTürk Hocam Redragon Dark Avenger K568 RGB olan modeli mi yoksa bu mu alınır?
K553 usas K568'den daha iyi. Şu an aralarında ne kadar fiyat farkı var emin değilim ancak çok değilse ve karşılayabiliyorsanız K553/552 öneririm.
Resimler için teşekkür ederim. K552 nin öavi switch olanınınkiler çıkmıyor. Rainbow modelimdekiler çıkabiliyo
K552'de de Hotswappable Switch'ler bulunuyor. Size eski bir model denk gelmiş olabilir :/
Sizdeki düzgün aydınlatmayla gelen verisyon galiba. Mümkünse RGB Rainbow modunun fotoğrafını atabilir misiniz?

RGB aydınlatmasında ne gibi bir sorunu var ki?
(Sol Ctrl, alt ve space'in anahtarları değişik olduğundan alt kısımları ışığı daha fazla yayıyor.)

Hocam k552-2'nin switchleri çıkıyor. düz k552-1 modeli yani sadece kırmızı led'leri olan mavi switch modelinin switchleri çıkmıyor bizzat fsp yetkili servisiyle konustum denediler onlar

Düzgün aydınlatma derken bazı usaslar daha mı parlak nasıl anlayabiliriz?

Hocam merhaba biraz geç kaldım ama ben de bu klavyeden almak istiyorum. incelemede klavyede hotswap var yazmışsınız ama internetten araştırdım spesifik olarak bu klavyeyle ilgili bir şey yazmıyordu. redditte konu açtım bi adam sadece wasd değiştirilebiliyor yazdı. siz qp den almıştınız yanlış hatırlamıyorsam. sizin kutunuzda switch sökücü geldi mi? geldiyse her switch çıkıyor mu? eğer öyleyse ben de qp den almayı düşünüyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…