Redragon K553 Usas RGB TKL İnceleme | Nasıl Bir Markadır? Alınır mı?

Her Switch'i söküp istediğiniz Switch'le değiştirebiliyorsunuz. Fakat aleti içinden çıkmıyor diye biliyorum. Ayrı alman veya ince bir şeyle kendin sökmen lazım.

Her Switch'i söküp istediğiniz Switch'le değiştirebiliyorsunuz. Fakat aleti içinden çıkmıyor diye biliyorum. Ayrı alman veya ince bir şeyle kendin sökmen lazım.
Ben QP Bilişim'den aldım. Her switch yerinden çıkıyor. Ayrıca keycap sökme aparatı ve switch sökme cımbızı kutudan çıkmıştı.

Hocam ben de aldım QP'den denedim switcher çıkıyor içiniz rahat olsun.

QP'den satın aldım. Switch sökme aparatı yanında geldi. Bütün switchler değişiyor.

Bu arada güncelleme olsun :
Klavyeyi aldığımdan beri herhangi bir sorun yaşamadım. Her şeyi sorunsuz çalışıyor şu anlık.

Benim de öyle. 2020 Aralık ayından beridir kullanıyorum herhangi bir sorun olmadı. Işıkları vs. sorunsuz çalışıyor. Tuşlarında da herhangi bir sorun yok.

Arkadaşlar QP bilişimle görüştüm ürün hotswapple mı diye öğrenmek istedim maalesef değil dediler. Nasıl oluyor bu iş anlamadım ben. Bu ürün switch değiştirilebilen bir model mi değil mi?

Arkadaşlar QP bilişimle görüştüm ürün hotswapple mı diye öğrenmek istedim maalesef değil dediler. Nasıl oluyor bu iş anlamadım ben. Bu ürün switch değiştirilebilen bir model mi değil mi?
Ya birkaç arkadaş daha aramıştı, onlara da değil demişlerdi. Gelen Hot Swappable'dı. Burada ise 1 kişi dışında herkese gelen Hot Swappable. Endişelenme yani.

Ya birkaç arkadaş daha aramıştı, onlara da değil demişlerdi. Gelen Hot Swappable'dı. Burada ise 1 kişi dışında herkese gelen Hot Swappable. Endişelenme yani.
Teşekkürler...
Switchler 3 pin değil mi? Ürünü sipariş ettim yarın ya da diğer gün gelecek ama switch konusunda çok fazla bilgili değilim. Aliexpress'te switchlere baktım bazılarında SMD yazıyor. Uyumlu olup olmayacağını nasıl anlarım? Sadece pin sayısı yeterli mi uyumlu olması için? @FantastikTürk

Son düzenleme:
Bizzat switchleri değişmedim çünkü ihtiyacım olmadı. Bu yüzden ben de pek bilgili değilim. Bildiğim tek şey outemu (Gateron) 3 pin switchlerin uyduğu.

Ben görseldeki kırmızı switchleri taktım. Herhangi bir sorun oluşturmadı. Outemu marka alacağınız switchler uyumlu olacaktır.

(Üzerinde gelen kendi switchleri)

(Aliexpress'ten alıp taktığım kırmızı switchler)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…