Redragon K553 Usas RGB TKL İnceleme | Nasıl Bir Markadır? Alınır mı?

Teşekkürler... Aldığın linki paylaşma imkanın varmı? Bir kaç satıcı buldum ama karşılaştırırsam daha net olur.

Teşekkürler... Aldığın linki paylaşma imkanın varmı? Bir kaç satıcı buldum ama karşılaştırırsam daha net olur.
Birkaç sayfa önceye gidersen daha önce paylaşmıştım. Alt tarafı siyah olan switch bulursan hiç sırıtmaz. Beyaz olanlar ışığı daha iyi yansıttığı için üzerinde gelenlerden daha fazla ışık saçıyor. WASD gibi tuşlar içerde kaldığından pek belli olmuyor ama boşluk, ctrl gibi tuşlar klavyenin sonunda yer aldığından daha fazla ışık saçıyor. Görüntüyü biraz bozuyor bu durum.
TRY 53.43 | Outemu anahtarları mekanik klavye siyah mavi kahverengi kırmızı anahtar anahtarı için CIY soket SMD 3pin ince pin uyumlu MX anahtarı

Dark Avenger K568 RGB de Switchler değişebiliyor mu?

İnceleme güncellenmiştir. Yanlış bilgilendirmeler düzeltildi, gereksiz kısımlar çıkarılıp daha okunabilir yapıldı, eksik yerler tamamlandı ve en önemlisi uzun kullanım incelemesi eklendi.
@EmreCanTuna İncelemede bazı yerlerde senin attığın resimleri kullandım. İstersen kaldırabilirim.

Sorun yok kullanabilirsiniz. Klavyeyi hâlâ sorunsuz kullanıyorum. Ne ışıklarında ne tuşlarında ne de tuş kapaklarında herhangi bir sorun, deforme vs. var. Taş gibi klavyeymiş vallahi. Ali'den red switch söyledim. Klavyeyi tamamen red switch yapacağım.

tuş kapaklarında
Benim kullandığım tuş kapaklarının hemen hepsinde parlama oluşmuştu.
Anahtarlar da biraz hafiflemişti. Eski hissiyatı tam yoktu.
Ama 2.5 yıl + yoğun kullanımdı. Fiyatına göre normal.

Onun dışında bir sorun olmadı bende de. Aynı fiyattakı etiket basılmış 6 ay sonra algılamama, çift basma sorunu yapacak klavyelere beş çeker.

Belli başlı eksileri de var tabii. Gecikme süresi biraz fazla, anahtar seçeneği az VS... İncelemede değindim zaten.

Bu arada tekrar bakmanızı tavsiye ederim. Yazıyi bayağı bir değiştirdim.

Yazınız bayağı detaylanmış görünüyor. Vaktim olduğunda baştan sona göz gezdiririm. Tabii ben de 3 yıldır kullanıyorum desem yeridir. Haliyle bende de tuşlarda parlama mevcut ki bunu normal karşılıyorum. Sildiğim zaman biraz matlaşıyor ama bir iki gün kullanınca elden gelen yağ yine aynı sonucu bırakıyor. Parlama net gözüksün diye flaş çakarak fotoğraf yüklüyorum.

Size de bir tuş başlığı seti yolu gözüküyor hocam.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…