Redragon K553 Usas RGB TKL İnceleme | Nasıl Bir Markadır? Alınır mı?

Aslında K553 Usas'ın tasarımından memnunum Aorus klavyeler çok pahalı ya. Bir de RGB Fusion yazılımının dandikliğinden bahsetmeye gerek bile yok. Aorus yerine HyperX veya Corsair klavye tercih ederdim.
Ama RGB Fusion önemli diğer parçalar ile uyumlu olması daha hoş.

Ama RGB Fusion önemli diğer parçalar ile uyumlu olması daha hoş.
Kinaye mi yaptınız ciddi mi söylediniz anlayamadım. Pek sizlik sözler değil sanki?

Dediğiniz gibi uyumlu olsa hoş olurdu. Hatta farem Logitech olduğundan G213 alıp G Hub üzerinden senkronize edeyim diyordum ama mekanik klavye alma isteğim daha baskın geldi

@Sylveon Evet var maalesef RGB değil de aydınlatma diyelim. Son sistemindeki aydınlatma fena olmamış ama değil mi?

Dediğiniz gibi fiyatlar ortada. Cherry Switch'li bir klavye alalım desek hoop 750 TL gitti. Bir de RGB olsun dersen al sana 1K. XPG Summoner bile 900 TL olmuş. Ben bu klavyeyi 360 TL'ye aldım. Cherry klavyelerin yarısından bile ucuz. Şimdilerde de en ucuz 400 TL olmuş bu klavye. Hal böyle olunca senkronizasyon falan olmadı klavyede.

Bunun bir üst seviyesi alta olan ledleri de bilgisayar ile uyumlu yapmak eğer ileride köşeyi dönersem yapacağım.

Klavye hakkında yorumum ve en sevdiğim özelliğe gelirsem switch değiştirme gibi duruyor ve yanlış hatırlamıyorsam çoğu Redragon klavye için bu özellik bulunuyor.

@Sylveon Evet çok güzel bir özellik. Açıkçası Redragon'u tercih etme sebeplerimden biriydi. Malumunuz Gamepower, Rampage gibi ürünlerin Switch'leri çok çabuk bozulduğundan "Türkiye" pazarındaki Çin'li Switch'lere sahip klavyelere bayağı soğuk bakıyordum. Ancak Switch değiştirme özelliğini gördüğümde "Amaan bir ikisi bozulsa bile yerlerini değiştiririm, olmadı 10'lu Outemu Switch alırım, o da olmadı garantiye yollarım. Nasıl olsa tedarikçi FSP Türkiye." Diye düşündüm.

Ben masadaki ARGB LED'i zaten RGB Fusion 2.0 ile senkronize etmiştim. Alttaki LED derken neyi kastettiniz anlamadım.

@706143 Fiyatlar çok uçuk hocam ya. Bahsettiğiniz klavye yanlış değilsem 1000 TL civarı. Strafe MK.2 PBT Keycaps ile geliyor mu? İnsanlar K70 ve K68'de tuşların soyulmasından şikayetçiydi.

@706143 Fiyatlar çok uçuk hocam ya. Bahsettiğiniz klavye yanlış değilsem 1000 TL civarı. Strafe MK.2 PBT Keycaps ile geliyor mu? İnsanlar K70 ve K68'de tuşların soyulmasından şikayetçiydi.
Hocam ben indirimde yakaladım 755 TL'ye aldım, yanlış bilmiyorsam ABS olması lazım tuşların ama kaliteli, tuşların hepsine sertçe bastım çıkan olmadı, klavyeyi de 3 aydır kullanıyorum herhangi bir tuşta soyulma yok. İncelememde sizi etiketlerim.

Güzel olur. K70 ile Strafe arasındaki farkı merak ediyorum ben de. Corsair'in kaliteli ABS kullandığını tahmin edebiliyorum zaten ancak yine de PBT kullanılmaması büyük bir eksi bence. Hatta yurt dışında K68 + PBT Keycaps şeklinde kombo paketler de vardı diye biliyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…