Redragon K553 Usas RGB TKL İnceleme | Nasıl Bir Markadır? Alınır mı?

Zaten biliyorum ve onunla ilgili yazdım. Sanırım dediğimi anlamadınız?

Evet, şimdi anladım. Güzel olabilir elbette ancak ben böyle tercih ediyorum. Bilgisayarda çok az oyun oynuyorum ve yazı yazmada mavi anahtarlar gerçekten güzel oluyor. İsteğimi karşılıyor yani. Önceki klavyemle ortalama 85-90 DKS yaparken bu klavyeye alışınca 95-100 DKS yapıyorum. Hata oranı da azaldı.

Redragon Kumara mı Xtrike GK 908 mi ? hangisini alayım sizce?

Corsair'den kastınız K55 ise o klavyeden uzak durun. 500 TL'ye gidip o klavye alınmaz.

Cooler Master CK550 V2=Cooler Master CK530 V2>Cooler Master CK350>Redragon K551/552/553.
@Optikiyaza Sıralama bu şekilde.

Corsair'den kastınız K55 ise o klavyeden uzak durun. 500 TL'ye gidip o klavye alınmaz.

Cooler Master CK550 v2=Cooler Master CK530 v2>Cooler Master CK350>redragon K551/552/553.
@Optikiyaza sıralama bu şekilde.

Peki neden alınmaz? Membran ama Corsair ve Cherry MX diğerleri oetumu.
Cooler Master CK550 V2 mi Cooler Master CK530 mu?

Ben Redragon'u Rampage tarzı bir marka olarak biliyordum, incelemeniz için teşekkür ederim.

Peki neden alınmaz? Membran ama Corsair ve Cherry MX diğerleri oetumu.
Cooler Master CK550 V2 mi Cooler Master CK530 mu?
Corsair Cherry MX falan değil. Siz her şeyi birbirine karıştırmışsınız. Membran klavyelerde Cherry Switch diye bir şey yoktur çünkü Membran klavyelerde switch yoktur.

550 ile 530 aynı klavyeler. 530 olan benim incelediğim K553 Usas gibi TKL bir klavye. Yani Numpad bölümü bulunmuyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…