Redragon K553 Usas RGB TKL İnceleme | Nasıl Bir Markadır? Alınır mı?

Aga ne yalan söyleyim hiçbir şey anlamadım .
Switch inceleme linkin?

@Optikiyaza Buyrun. Yalnız bu garanti değil. Yalnızca benim vardığım sonuç. Ayak yapısı benzer olsa bile farklı marka Switch'ler de olabilir.

Gayet net bir sıralama koyduğumu düşünüyorum. Daha bundan açık ne olabilir ki? :
Unutmuşum özür dilerim.
Abi sence 500 liraya kaliteli membranmı mekanikmi.
Ya gerçektem bu çok can sıkıcı. Diyorsun ki 500 TL'ye K55 alayım veya G213 pridogy sonra bakıyorsun o fiyata mekanik var. Biliyorım bunları tekrar ediyorum. Ubisoft oyunları gibi oldum.

Son düzenleme:
@Optikiyaza Eğer G213, K55 mi yoksa Rampage, Gamepower, JD gibi mekanik klavyeler mi? O zaman kesinliklr G213 ve K55 derdim.

Ama burafda CM'nin orta seviye mekanik klavyelerinden bahsediyoruz. Tabii ki mekanik olan. CM değil Redragon olsaydı bile yine mekanik olan derdim. Bunlar GP, JD, Rampage gibi dandik klavyeler değil.

Membran alırsam kaybım ne olur?

Çok. Switch hissiyati daha güzel. Sesi daha güzel. Aktivasyon noktası daha kısa. İstediğin özellikte Switch seçme şansın var. Daha uzun ömürlü.

Ayrıca CK550 ve 530 Membrane klavyelerin aksine yazılım destekli Per-Key aydınlaymaya sahip. CK350 ve Redragon klavyeler de Per-Key ama yazılım yok ya da kötü. Membrande ise bölgeli aydınlatma kullanılıyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…