Redragon K553 Usas RGB TKL İnceleme | Nasıl Bir Markadır? Alınır mı?

Switch olarak nasıl bir marka Kailh?
İyi olmadığını okudum.
@Optikiyaza Nerede okudun bilmiyorum ama yanlış. Kailh de güzel marka. Elbette burada Rağmage'nin VS. kullandığı Kailh Switch'lerden bahsetmiyorum. @GTX660M

@Optikiyaza Yahu kardeşim elli defa yazdım ya. Bu son, bundan sonra aynı sorulara cevap vermeyeceğim. Sana Keycaps'ler soyulmaz diye elli defa dedim. Ayrıca Outemu Switch ile yazdığın da saçmalıktan ibaret.

Yarın K553 uzun kullanım konusu paylaşacağım. O konuda bundan detaylı olarak görselle beraber bahsederim. Şimdi yarım yamalak cevap vermeyeyim. Sizi de etiketlerim.

Çok memnun olurum.
Teşekkürler.
Hocam yarın inceleme yazacaksınız fakat eğer uzun cevap olmazsa cevaplayabilir misiniz? Sizce redragon ındrah yeterli mi? Eğer uzun kullanım incelemesinde attığım görseldeki gibi caycaps yoksa usas düşünüyorum fakat bilek desteği ve daha fazla özellik sunuyor. Sizce ındrah'a gerek var mı? Ben Blue Switch istiyorum fakat HyperX falan alırsam Red alırım 1000 TL'lik klavyeyi gece gündüz fark etmeksizin kullanmak isterim.
Edit: Kendi konumda yanıt vermişsiniz. Teşekkürler.
Yarın yapacağınız incelemede FPS türünde oyun oynuyorsanız Blue Switch'in FPS oyununda nasıl olduğuna deyinirseniz sevinirim.

Son düzenleme:
Hocam öncelikle elinize sağlık çok güzel olmuş, benim gibi bu fiyat aralıklarında klavye arayanlar için gayet güzel bir markaya benziyor. Gözünüzden mi kaçtı yoksa siz alırken yok muydu bilmiyorum ama 2 model buldum ben Redragon'a ait 2sinden birini almayı düşünüyorum da bilginiz varsa bir yardımcı olur musunuz hangisini almalıyım diye? 2 gün içinde alacağım çünkü.
Linkler:

Gözümden kaçtığından değil. Ben bu incelemeyi yaptığımda en pahalı olan K553 Usas ile attığınız modeller arasında 150 TL civarı fark vardı.

Açık konuşmak gerekirse iki model hakkında da pek bir bilgim yok. Yani söylediğim bir söz sizi yanlış yönlendirebilir. Ancak ilk bakışta şunu söyleyebilirim. K553'te olup K552 ve 551'de olmayan metal yüzey VS.'yi ve K551, K552, K553'de bulunmayan makro tuşları, bilek desteği ve medya tuşlatını attığınız modellere eklemişler. Yani tam takır bir model oluşturmaya çalışmışlar.

Bütün modeller Blue Switch. Yani ekstra parayı yukarıda yazdıklarıma ödüyorsunuz. Switch, PCB ve Keycaps kalitesi olarak pek bir fark olacağını sanmıyorum. Ancak daha önce de belirttiğim gibi bu konuda net konuşamam doğru olmaz çünkü tam bir araştırma yapmadım.

Açıkcası bilek desteği ve makro tuşları olmazsa olmazınız değilse Indrah veya Brahma yerine Cooler Master CK350 öneririm.

Peki o zaman şöyle söyleyeyim Trendyol'da benim indirimim cüzdandaki bonus param vs. ile brahmayı 350 gibi bir fiyata alıyorum. Ama CK350 542 lira Trn'da. Ayrıca CM'nin tasarımını falan çok beğenmiyorum bu ürününde. Alacak olsanız ındrah mı alırdınız brahma mı alırdınız? Brahma'da ses kısma tekerleği ve sol ve sağ kenarlara aşağı doğru ışıklandırma varmış inceleme videosunda gördüm.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…