Redragon K553 Usas RGB TKL İnceleme | Nasıl Bir Markadır? Alınır mı?

Hmm... Bu durumda Redragon daha mantıklı çünkü arada 170 TL fark var.

Indrah alırsan belki brahma alsaydım diyebilirsin.
Brahma alırsan param cebimde kalsaydı diyebilirsin.
Bence brahma al.
@Fantastik Türk uzun inceleme yazacak mısınız?

Ornata alacaktım v2'si İtopya'da 499 TL şu an sonra biraz baktım mekanik değil bunlara yöneldim. Indrah ile brahma arasında neredeyse 100 lira var bu farka değer mi onu merak ediyorum işte.

İşte ikisi arasında kaldım brahma bu fiyata değer mi bilmiyorum ındrah mı alsam yoksa brahma mı bilemedim ya.
Ben CK350'den bahsediyordum bir önceki yazımda.

Indrah 100 TL ucuzsa Indrah'ı tercih etmenizi öneririm. Brahma'ya 100 TL verdiğinizde elinize kayda değer bir şey geçiceğini düşünmüyorum. Ekstra makro tuşları çok önemliyse Brahma tercih edebilirsiniz.

Sence K553 mü B640 mı?
Arkadaşlar sanki bir şey yanlış anlaşılıyor gibi

K553, K552 ve K551 hakkında bu kadar detaylı inceleme yazabilmiş olmamın nedeni saatlerce araştırma yapmam ve bizzat kullanmam. Teknik detaylardan biraz anlıyorum diye her klavye modelini ezbere bilemem maalesef. Önce araştırıp öğrenmem gerekiyor. Kullanmak da kişisel yorumlarım için önemli.

@246941 Yanlış anlamayın size sitem etmiyordum. Tabii ki bir model belirtip sormanız iyidir. Sonuçta insanlar kâhin değil, hangi modeli bilip bilmediğimi sormadan öğrenemezsiniz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…