Redragon K553 Usas RGB TKL İnceleme | Nasıl Bir Markadır? Alınır mı?

Kısaca bilmiyorum demen yeterliydi.

Merhaba öncelikle incelem için çok teşekkürler. güzel bir yazı olmuş. k553 ile k555 arasında kaldım küçük klavye aslında tercihim ama 70 lira fark da çok değil. k555 ile ilgili bilginiz var mı tavsiye eder misiniz.

Sizce azcık daha para verip redragon usas almak mı yoksa redragon kumara mı?
Redragon kumaranın tasarımı çok iyi fakat sadece Red LED'leri var. Usasın ise renkleri değişebiliyor fakat tasarımı kötü sizce hangisini almalıyım? @FantastikTürk redragon kumaranında LED'leri az parlaklıkta mı yani ışıkları az mı bir de Switch'leri değişebiliyor değil mi?
@FantastikTürk ürünün ışıkları karanlıkta nasıl geceleyin falan ışıkların parlaklık seviyesi yine az mı? İnternette gayet parlak geldi gözüme acaba karanlık ortamdaki parlaklığını gösterebileceğiniz bir fotoğraf atar mısınız? (Klavyeyi üstten çekerseniz çok sevinirim)

Son düzenleme:
@Xeonayp Gece parlaklık seviyesi yeterli ancak sabahları için yeterli değil. Kumara ya da Usas almak sizin tercihine kalmış. Ben Usas'ın tasarımını seviyordum ve RGB olduğu için Usas tercih ettim. Kumara'nın da Switch'leri değişebiliyor evet.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…