İnceleme Redragon K631 Castor incelemesi

@aquaporcy Hocam aktif olarak kullanmakta mısınız klavyeyi?

Hocam 2 aydır kullanmıyorum evde yatıyor, yurtta kaldığımdan dolayı okula gelirken yanımda getirmedim. Fakat aktif kullanan arkadaşım var eğer ki bi sorunuz varsa.

Hocam 2 aydır kullanmıyorum evde yatıyor, yurtta kaldığımdan dolayı okula gelirken yanımda getirmedim. Fakat aktif kullanan arkadaşım var eğer ki bi sorunuz varsa.
Bu birkaç gündür ışıklandırmayı kafasına göre değiştiriyor ve W tuşu FPS oyunları oynarken ara ara algılamıyor. Bu problemleri yaşayan var mıdır bi sorar mısınız? Teşekkür ederim.

Işık olayına bir şey diyemem ama tuş basmama olayını 2. haftada yaşadım ben, yedek switchleri kullanarak halettim hemen.
Işıklandırma sorunu yazılım kapalıyken mi oluyor? Yazılım çok kötü zaten, eğer açıkken yapıyorsa onu kapatmak sorunu çözebilir. Kapalıyken de ışıklar değişiyorsa Redragon'a bi' e-posta atın derim.

Switch değiştirmek hiç aklıma gelmedi onu yapayım, ışıklandırma da yazılımdan modu seçip kapatıyorum. Kapalıyken değiştirdi birkaç defa o problem tekrarlanırsa e-posta atayım o zaman. Teşekkür ederim.

Ben aktif kullanıyorum ışıktan yana hiçbir sorun yaşamadım, ilk aldığımda bir kere değiştim öyle duruyor hâlâ. Tuş basmama konusunda bir iki sorun yaşadım ama temizleyince sorun kalmadı (sanırım sakalım kaynamış aralara). Bir de başlat tuşu çalışmıyordu ara ara meğer fn tuşuyla birlikte basınca kitliyomuymuş neymiş. Bu arada ben switchleri aliexpress'den aldığım çakma holy panda switchlerle değiştim inanılmaz keyifli oldu tavsiye ederim.

Dediğiniz gibi kirden dolayı da olabilir. Bi temizlik yapmam lazım.

@aquaporcy @shadow170 Hem temizlik yaptım, hem de birkaç tuşun switchini değiştirdim. Şu anlık bir problem yok. Işıklandırma konusunda da tekrar problem yaşarsam desteğe yazacağım. Mis gibi oldu cidden bir temizliğe ihtiyacı varmış klavyenin, kendine geldi resmen. Tekrardan teşekkür ederim ikinize de.

Son düzenleme:
Ne demek hocam, yakın zamanlarda bizim klavyenin 2-3k gibi fiyatlara çıktığını görünce gözüm gibi bakıyorum artık

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…