İnceleme Redragon K631 Castor incelemesi

bu kronikmis galiba o yuzden pro modeli degilde castor modelini ariyorum ama bulamıyorum

bu kronikmis galiba o yuzden pro modeli degilde castor modelini ariyorum ama bulamıyorum
Evet hocam epey bir yaşayan var gibi ama yeni bir güncellemeyle çözebilirler, cihaz bu durumda da kabloyla kullanılabiliyormuş sadece kablosuz modları gidiyormuş sanırım. Amazon'da bir yorum öyle söylüyordu.

Evet hocam epey bir yaşayan var gibi ama yeni bir güncellemeyle çözebilirler, cihaz bu durumda da kabloyla kullanılabiliyormuş sadece kablosuz modları gidiyormuş sanırım. Amazon'da bir yorum öyle söylüyordu.
dostum bana link lazim hicbir yerde bulamıyorum suan kablolu kablosuz falan

Evet hocam bi kaç kişi yaşamış bu durumu yazılımını kurmadan kullanırım veya dediğiniz gibi bir güncelleme ile falan düzeltilmişse öyle kullanırım teşekkürler uyarı için

daha geçenlerde linke tıklayınca pro modeline atıyordu bugün denediğimde castor modeline attı fakat stoklara gelip gelmeyeceği belli değil diyor inşallah gelir

daha geçenlerde linke tıklayınca pro modeline atıyordu bugün denediğimde castor modeline attı fakat stoklara gelip gelmeyeceği belli değil diyor inşallah gelir
Diğer satın alma seçeneği aktif olduğu için ona atıyordu, artık ikisi de olmadığı için linkteki orijinal ürünü gösteriyor.

Yukarıda dediğim gibi satıcı yeniden stoklanmayacağını söyledi, başka satıcıların listelemesini ummaktan başka çareniz yok.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…