Reeder önyargısı

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Merhaba öncelikle bu forumda neredeyse herkesin Reeder'a karşı bir önyargısı olduğunu fark ettim ve bu yerli marka ile ilgili kısa bir yazı hazırlamak istiyorum.
Öncelikle yine yerli bir marka olan Vestel'in 2009 yılında kurduğu bir firmadır. Adından da anlaşılacağı üzere ilk başlarda e-kitap okuyucu ile üretimine başladı günümüzde ise telefon, tablet, akıllı saat, hoparlör, robot süpürge, televizyon gibi ürünler üretmektedir. Samsun'da bulunan eski ve kullanılmayan bir tütün imalathanesini bir teknoloji fabrikasına dönüştürerek en büyük ve en yeni fabrikasını açtı. Yakın zamanda yaptığı halka arza ise 4.2 milyon yatırımcı yatırım yaptı. Sergen Yalçın ve Seda Sayan gibi ünlülerle reklam yaptı.

Telefonlarına gelirsek "P" serileri ve "S" serileri olmak üzere ikiye ayrılıyor P serileri Türkiye'deki en ucuz telefonlardır tabii kalitesi de fiyatına göre (bu seride 2 tane süs kamera bulunuyor sitede ve ReeDükkanlarda söyleniyor 2 tane süs kamera olduğu). S serileri ise "fiyat performans" denilebilecek telefonlardır. Şahsen kullandığım S19 Max Pro T610 işlemci 6/256 GB depolama, idare eder kalitede 48MP kamera ve 5000MAH gayet güzel bir bataryaya sahip ve fiyatı sadece 4000₺
Bu fiyat performans olayına örnek olabilir aynı Şekilde S23 Max Pro T608(610'a göre daha performanslı) 8/512 GB depolama, aynı kamera ve yine aynı batarya ile 5000₺ (Android 13) bu da başka bir örnek fiyat performans olayına.
Yakın zamanda S23 Max Pro Zoom adında bir amiral gemisi çıkaracak şimdi ön sipariş ile satın alınabiliyor.

Benim anlatacaklarım bunlar yazma amacım Reeder markasına olan büyük ön yargı. Okuduğunuz için teşekkürler.

S23 Pro Max ile yakın fiyata Redmi 10C-12C olması lazım. Bunları almak yerine niye S23 Pro Max alayım ki? Diğer ucuz olanlari da alacağıma tuşlu telefon kullanırım o kadar kanser ediyorlar.

"Süs kamera" koyan köylü kurnazlarına önyargı he mi?

Hocam kandırmak değil siz eğer gidip bu telefonu alacağım dediğiniz zaman size tek kameralı olduğunu söylüyorlar.

Evet yıllar önce tek kamerası var diyen adamı mahkemeye verip, sonrasında herkes neyin ne olduğunu duyduktan sonra.

Hocam kandırmak değil siz eğer gidip bu telefonu alacağım dediğiniz zaman size tek kameralı olduğunu söylüyorlar.

Düpedüz kandırmak.

Savunduğunuz marka bu olay patlamadan, insanlar olayı anlamadan önce telefonu 3 kameralı diye pazarlayıp insanları dolandırıyordu. Sonra sosyal medyada telefoncular telefonun içini açıp diğer iki kameranın sahte olduğunu gösterdiğinde geri vites yapıp 'aaaa onlar süs kameraymış ihihihi' diyerek sitelerine telefonun tek kameralı olduğunu belirten ek metin eklediler.

Geri vites yapınca masum olmuyorlar. Bu marka tepki almasaydı bundan önce insanları dolandırıyordu.

S23 Pro Max ile yakın fiyata Redmi 10C-12C olması lazım. Bunları almak yerine niye S23 Pro Max alayım ki? Diğer ucuz olanlari da alacağıma tuşlu telefon kullanırım o kadar kanser ediyorlar.
Arada yakın fiyattalar lakin Android 13 120hz ekran görmezden gelinemez.

3 kamera olayı patlamadan önce Reeder hiçbir yerde süs kamera olduğunu yazmıyordu. Patladıktan sonra sağa sola yazmaya başladılar sadece. Dolandırıcı firmaya 5 kuruş para vermem.

Arada yakın fiyattalar lakin Android 13 120Hz ekran görmezden gelinemez.

Redmi 12C Android 13 aldı diye biliyorum. Sırf 120Hz ekranı var diye en basitinden neden daha düşük SoC'a sahip bir cihaz alınsın ki? Üstelik Reeder ne kadar dayanır o da ayrı bir şey.

Merhaba öncelikle bu forumda neredeyse herkesin Reeder'a karşı bir önyargısı olduğunu fark ettim ve bu yerli marka ile ilgili kısa bir yazı hazırlamak istiyorum.
Öncelikle yine yerli bir marka olan Vestel'in 2009 yılında kurduğu bir firmadır. Adından da anlaşılacağı üzere ilk başlarda e-kitap okuyucu ile üretimine başladı günümüzde ise telefon, tablet, akıllı saat, hoparlör, robot süpürge, televizyon gibi ürünler üretmektedir. Samsun'da bulunan eski ve kullanılmayan bir tütün imalathanesini bir teknoloji fabrikasına dönüştürerek en büyük ve en yeni fabrikasını açtı. Yakın zamanda yaptığı halka arza ise 4.2 milyon yatırımcı yatırım yaptı. Sergen Yalçın ve Seda Sayan gibi ünlülerle reklam yaptı.

Telefonlarına gelirsek "P" serileri ve "S" serileri olmak üzere ikiye ayrılıyor P serileri Türkiye'deki en ucuz telefonlardır tabii kalitesi de fiyatına göre (bu seride 2 tane süs kamera bulunuyor sitede ve ReeDükkanlarda söyleniyor 2 tane süs kamera olduğu). S serileri ise "fiyat performans" denilebilecek telefonlardır. Şahsen kullandığım S19 Max Pro T610 işlemci 6/256 GB depolama, idare eder kalitede 48MP kamera ve 5000MAH gayet güzel bir bataryaya sahip ve fiyatı sadece 4000₺
Bu fiyat performans olayına örnek olabilir aynı Şekilde S23 Max Pro T608(610'a göre daha performanslı) 8/512 GB depolama, aynı kamera ve yine aynı batarya ile 5000₺ (Android 13) bu da başka bir örnek fiyat performans olayına.
Yakın zamanda S23 Max Pro Zoom adında bir amiral gemisi çıkaracak şimdi ön sipariş ile satın alınabiliyor.

Benim anlatacaklarım bunlar yazma amacım Reeder markasına olan büyük ön yargı. Okuduğunuz için teşekkürler.

Hocam telefoncuda çalışıyorum iPhone Samsung Xiaomi teknik servisleri ve yazılımlarıyla uğraşıyoruz. Reeder kadar dandik bir telefon görmedik. Parçası en ufak zorlamada kırılıyor işin kötü yanı parçayı bulamıyoruz. Geçen S19 Max Pro(modeli bunun gibiydi)geldi. Adam telefon çekmiyor daha 4 aylık cihaz hiç açılmadı dedi garantiyle uğraşacak vakti yoktu biz alıp bakalım dedik. Bataryasını ekrana yapıştırmışlar. Telefonu sökerken bataryayı kasadan ayırmamız gerekiyor ayırırken ekran çat kırıldı. Güç tuşu basmamaya başladı. Şebeke sorununu çözdük bu sefer de başımıza şarj bordu çıktı. Sıkı çalışmayla o cihazı elimizden çıkardık. Olay olalı 1.5 ay civarı oldu. Ekran koruyucu dışında dokunmuyoruz Reeder'lara. Bir de ona 5000 vereceğim paraya 2.el iPhone 7 Plus alırım kat ve kat daha iyi. Kimseye Reeder tavsiye etmiyorum almayın aldırmayın.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı