Reeder önyargısı

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bugün kurdan bağımsız olarak telefonlara yüksek vergiler veriyor isek bu Vestel gibi yerli üretim yaptığını iddia eden şirketler yüzüne. Rekabet edecek becerileri olmadığından vergi avantajı ile haksız rekabete girişip dandik telefonunu millete kitliyorlar.
Yurt dışı alışverişte ise vergi muafiyetini yerli ve milli alışveriş siteleri kaldırttı.

Redmi P11 cihazım vardı. Cebimden yere düşürdüm ve ekranı maalesef anlamsız derecede çok kırıldı. Camını değiştirmeye gittiğimde hiçbir yerde uygun cam bulamadım. 1 yıl boyunca bu şekilde kırık kullanmak zorunda kaldım.

Hepsiburada yazmış çok kamera olduğunu. Kendi reklamında, sitesinde, açıklamasında hep tek kamera geçiyor.

Yine birkaç kişi dışında kamera sayısından öte gidemedi bu ön yargı ne diyeyim siz bildiğinizle devam edin.

Fiyatı belli olduğu için dusuk SoC gibi şeyleri elestiremiyoruz. Geçen 2700TL'lik bir modelini elime aldım, bir akrabam almış, cihaz ana ekranda gezerken bile beni kanser etti.

@Seyrek saçlı kel, bu konu hakkında son yorumumu yapıp daha da yapmayacağım. Konu yorumlarında videosu atıldı. Bu video ortaya çıkmadan önce hiçbir şekilde söylemiyorlardı, video ortaya çıktıktan sonra söylemeye başladılar ve bunu yapan firmaya hiçbir şekilde güven olmaz. O kamera orada süs olarak duracaksa neden ekliyorlar? Telefona faydası nedir? Önceden telefonu üç kameralı diye satıyorlardı. Oyunları ortaya çıkınca da iki tanesi süs kamera şeklinde belirtmeye başladılar. Bu kadar fanboy olmayın, cidden iyi değil. Hiçbir firma ne babamızın ne abimizin firması, tüketici, kullanıcı olarak F/P olanını seçmemiz gerekiyor ve bundan emin değilim ama birkaç yerde okumuştum: Reeder'in bot hesaplarla kendi ürünlerini övdürdüğünü okutmuştum. Süs kameralı telefon satan ve bot hesaplarla kendi ürünlerini övdüren firmaya hiçbir şekilde güven olmaz, nokta.

@Seyrek saçlı kel, bu konu hakkında son yorumumu yapıp daha da yapmayacağım. Konu yorumlarında videosu atıldı. Bu video ortaya çıkmadan önce hiçbir şekilde söylemiyorlardı, video ortaya çıktıktan sonra söylemeye başladılar ve bunu yapan firmaya hiçbir şekilde güven olmaz. O kamera orada süs olarak duracaksa neden ekliyorlar? Telefona faydası nedir? Önceden telefonu üç kameralı diye satıyorlardı. Oyunları ortaya çıkınca da iki tanesi süs kamera şeklinde belirtmeye başladılar. Bu kadar fanboy olmayın, cidden iyi değil. Hiçbir firma ne babamızın ne abimizin firması, tüketici, kullanıcı olarak F/P olanını seçmemiz gerekiyor ve bundan emin değilim ama birkaç yerde okumuştum: Reeder'in bot hesaplarla kendi ürünlerini övdürdüğünü okutmuştum. Süs kameralı telefon satan ve bot hesaplarla kendi ürünlerini övdüren firmaya hiçbir şekilde güven olmaz, nokta.
Hocam denilecek çok şey var ama mesaj son olsun.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı