Reenkarnasyona inanıyor musunuz?

Gerçek olabilir de olmayabilir de, bilmiyorum. Ama ölürsem bir daha bu Dünya'ya gelebileceğimi sanmıyorum. Çünkü rüyalarımda hiç bu Dünya'dan görüntüler görmüyorum. Paralel evrenler ve çoklu evrenler bana makul geliyor. Ölünce belki de rüyamda gördüğüm mekanlardan birine gideceğim, kim bilir.

Herhangi bir dini kabul etmediğim gibi reenkarnasyonu savunabilirim de.. Saçmalık diyenler, bir dine mensup ise eğer, kalkıp da başka bir inanışına sallamaya hakkı olmadığını düşünüyorum.

Nasıl benim kişinin inancını sorgulamak haddime değilse, onların da başkalarının dinine "saçmalık" demek hadlerine değildir.

Herhangi bir dini kabul etmediğim gibi reenkarnasyonu savunabilirim de.. Saçmalık diyenler, bir dine mensup ise eğer, kalkıp da başka bir inanışına sallamaya hakkı olmadığını düşünüyorum.

Nasıl benim kişinin inancını sorgulamak haddime değilse, onların da başkalarının dinine "saçmalık" demek hadlerine değildir.
Sizin şu an söyledikleriniz de saçma. Bir şeyi saçma bulmak saygı duymamak değildir.

Sizin şu an söyledikleriniz de saçma. Bir şeyi saçma bulmak saygı duymamak değildir.
Mantıksız.

Saçma bulduğum bir şeye neden saygı duyayım? Varsayalım ki, saygı da duyuyorum. Peki birinin inancına, hayatının merkezine yerleştirdiği bir fikirle dalga geçmek, o kişinin zoruna gitmez mi?

Tamam dalga geçilebileceğini de varsayıyorum, o zaman da diğer dine mensup insanlar da dalga geçtiğimizde "saygı duy" demeyecek.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı