Referans RX 5700 XT alınır mı?

Aylmfuha

Kilopat
Katılım
9 Mayıs 2017
Mesajlar
788
Makaleler
1
Yer
Ankara/Kırıkkale
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
Hepsiburada'da referans RX 5700 XT kartlar 2500 lira seviyesinde. Referans kart alınır mı? Isınıyor diyorlar ama galiba fanlar %40 seviyesinde çalıştığı için ısınma oluyormuş. Ben fanı %100 hızda çalıştırıp kullanacağım ve ses durumu önemli değil.

Diğer ihtimal ise undervolt yapmak. Ne kadar sağlıklı bu undervolt olayı?

Son olarak MSI ve Sapphire arasında ki fark ne? İkisi de referans kart ama MSI'ın detaylarında görüntü çıkışı sadece HDMI yazarken Sapphire'de DP+HDMI yazıyor.
 
%100 hızında kullanırsanız ısınma sorunu yaşamazsınız. Undervolt gereksiz bir olay bence. Masaüstü bilgisayarlar için en azından.
 
Özel soğutmalı modelide belki 3000 TL ye bulabilirsiniz ilerleyen günlerde. Amazon yada newegg den mesela henüz mevcut değil ama siz bilirsiniz 2600 TL baya ucuzmuş.
Dolar bu haldeyken 3000 seviyesi çok zor ya. Referans modeli almayı istiyorum çünkü ekran kartına ihtiyacım var.
 
Referans model almayınız efendim tavsiye etmiyorum.
Isınma problemi olacaktır ve ilerleyen zamanlarda daha üst bir seviye kart almaya karar verdiğinizde satmanız zor olacaktır.
3 fanlı ve oc bir kart almanız daha hayırlıdır tabi makul fiyat seviyelerinde.
Satın almayınız.
 
Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Geri
Yukarı