Referans RX 5700 XT Sıvı soğutma kiti

berberdayi

Hectopat
Merhaba arkadaşlar, elimde RX5700 XT ekran kartı bulunuyor. Buna su soğutma yapabilir miyiz, elim deki kart referans olan sürümü YouTube'de yapanlar var ama nasıl yapılacağını pek detay vermiyor. Ben Alanya'da buluyorum, yardımcı olabilecek kimse var mı?

Temelde basit şekilde kartın üstünde hali hazırda bulunan soğutma bloğunu söküp yerine aldığınız sıvı soğutma bloğunu monte ediyorsunuz fakat modelden modele değişiyor sanırım bunlar.
Aslında mesajı yazma sebebim neden yapmak istediğiniz. Daha güzel görünüm içinmi yoksa daha iyi soğutma için mi?

Merhaba arkadaşlar, elimde RX5700 XT ekran kartı bulunuyor. Buna su soğutma yapabilir miyiz, elim deki kart referans olan sürümü YouTube'de yapanlar var ama nasıl yapılacağını pek detay vermiyor. Ben Alanya'da buluyorum, yardımcı olabilecek kimse var mı?
Sıvı soğutucunun ve ayaklarının GPU delikleri için üretilmiş olması gerekli(bu delikler standarttır), öyle bir soğutucu ve ayak takımı ile neden olmasın?

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı