Reklamsız Modlanmış Instagram

Her ne kadar canım çekse de kullanmıyorum. 3. Kişilerle verileriniz paylaşılabilir, bunun güvenli olduğunu kimse kanıtlayamaz. Kısacası, kişisel veriler tehlikede.
Ancak Instagram zaten kişisel verileri satıyordu hocam :D Yani her halükarda aynı yolda kalıyoruz :)
 
Ancak Instagram zaten kişisel verileri satıyordu hocam :D Yani her halükarda aynı yolda kalıyoruz :)
Orası ayrı mesele hocam. :D Ben böyle bir uygulama geliştirsem, kişinin galerisine kadar erişim sağlama imkanım var. Resim yükleme esnasında galeri izni zaten verilmiş oluyor. :) Sonra gündemden ifşa eksik olmuyor. :D
 
Instagram kullanmıyorum, yine de teşekkürler paylaşımınız için.

Ben de YouTube için YouTube Vanced'i öneririm. Arama kısmına "telefon, bilgisayar" filan yazdığınızda çıkan küçük, rahatsız etmeyen yazılı reklamlar haricinde her türlü reklamı engelliyor. Birkaç aydır kullanıyorum bir kere bile reklam görmedim. Ayrıca siyah tema desteği de var. TV'de oynat butonunu ve sağ üstten zırt pırt çıkan video önerileri gibi bazı sinir bozucu özellikleri de kapatabiliyorsunuz.
 
3 gündür kullanıyorum. İndirmemin sebebi beğendiğim İnstagram postlarını indiriyorum ve uygulama gerçekten bu konuda çok kolaylık sağlıyor. Onun dışında İnstagram'a yeni bir görüntü kazandırması, profil fotoğrafı büyütme gibi işime yarayan özellikleri barındırması kullanmak için yeterli sebepler benim için. Güvenlik konusunu ben de bilemiyorum açıkçası.
 
Ne kadar güvenilir?
Bilmiyorum ama şunu söyleyim, hesabıma herhangi bir cihazdan giriş yapılınca direkt mail geliyor. Şimdiye kadar böyle bir şey olmadı. Ayrıca uygulama herhangi bir yere yönlendirip giriş yapmamızı istemiyor, instagramın kendi panelinden giriyoruz. Eğer birazcık anlıyorsam bu panelden şifremize erişme imkanı yok.
 
Bunun whatsappını çok beğenmiştim ama hiç tanımadığın birine tüm bilgilerini veriyorsun. Ne bileyim, facebook'tan da daha kötü niyetli olabilirler gibi geliyor.
 

Geri
Yukarı