Çözüldü Replika Bir Telefon En Fazla Ne Kadar Kullanılmalı?

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

User not found

Decipat
Katılım
6 Nisan 2020
Mesajlar
2.689
Makaleler
1
Çözümler
8
Evet arkadaşlar, replika bir telefon kullanmak zorundayım. Fakat SAR değerleri yüksek ve sağlığa zararlı. Fakat işlerimde kullanırken şimdi kişisel olarak da kullanmam gerek Aramalar vb. için. En fazla ne kadar süre kullanmalıyım?
 
Çözüm
Kısacası özet geçeyim ben. Kısır olmamak ve beyninizi kaybetmemeniz için o telefonu kullanmayın. Radyasyon değerleri çok yüksek ve patlama riski çok yüksek. Biraz tırsmak için Teknolojiye Atarlanan Adamın eski çakma telefon videolarını izleyebilirsiniz.
O telefon yerine çentiksiz (öyle istemişsiniz) telefon önerilerim: Nokia 3, A2 Core, Redmi 7A, Redmi GO alabilirsiniz.
Çentiğe karşı gelmenize gerek yok bence zira çok eğlenceli bir hal alıyor belli bir süre sonra. Eğer çok nefret ederseniz kapatabilirsiniz.
Çentikli alternatifler: Redmi 8A, A10s veya M20.
Dostum git tuşlu telefon al en kötü o şekilde idare et. Sosyal medya sağlığından önemli değildir heralde. Yada babana durumu açıkla bu gibi zararlı var gibisinden belki dinleyip normal bir telefon alır.

Bu arada söylemeyi unutmuşum, şu an yazılım üzerine çalışıyorum, Android için uygulamalar oluşturup test etmem gerek. Bu yüzden de akıllı olması şart. :(
 
Bu arada söylemeyi unutmuşum, şu an yazılım üzerine çalışıyorum, Android için uygulamalar oluşturup test etmem gerek. Bu yüzden de akıllı olması şart. :(
Akıllı olsun diye kendi aklınızdan olmayın :) Malum beynede etkisi var Sar değerinin.
 
Kullanmayın. Kısır olmaktan veya beyin hasarlı olarak dolaşmaktan iyidir. Sahibinden'den 70-80TL'ye ucuz tuşlu Nokia E72 falan alın, ölmekten iyidir. Babanızı ikna edip Redmi Go veya Nokia 3 gibi çok ucuz sıfır akıllı telefonlar da alabilirsiniz. Babanıza zararlarını açıklayın.
 
Konu mesajını okumadınız galiba. Ben zaten biliyorum böyle olacağını. Size ne kadar kullanabilirim diye soruyorum.

Bataryası cebinizde patlayana kadar. Haşat olana kadar kullanabilirsiniz eğer kısır olmaya ve beyninizde hasar olmasına OK iseniz. Hasarını soruyorsanız bence 1 aydan fazla kullanılmamalı, o bir ay içerisinde de çok telefonla konuşulmamalı veya cihaz zorlanmamalı.
 

Yeni konular

Geri
Yukarı