Resident Evil 3: Nemesis İnceleme(2020 Remake)

lain7

Centipat
Katılım
1 Haziran 2021
Mesajlar
890
Makaleler
3
Çözümler
2
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
cover.jpg


İsim: Resident Evil 3
Seri: Resident Evil
Geliştirici: Capcom
Tarih: 4 Mart 2020
Platformlar: PS4 ve üzeri, Xbox One ve üzeri, Windows 10 ve üzeri
Tür: Korku(?), Gerilim, Hayatta Kalma, Aksiyon
Süre: 6 saat(Hikaye), 25-50 saat(%100)
Metacritic: 80/100

Giriş

Resident Evil 3, Japon video oyunu firması Capcom tarafından 2020 yılında PlayStation, Xbox ve Windows platformları üzerinden piyasaya sürülmüştür. Resident Evil 3(2020), Resident Evil 3: Nemesis(1996)'in günümüz teknolojisiyle baştan yaratılmış halidir. Hikaye, S. T. A. RS. Üyesi Jill Valentine ve U.B.C.S. Üyesi Carlos Oliveira'nın Raccoon City'den kaçışını ele alır.

Hikaye(5/10)

rc2.jpg


T virüsü Raccoon City'de ortaya çıktı. Virüs birkaç saat içerisinde Raccoon City'yi ele geçirdi. Halkın çoğunluğu enfeksiyon kaparak yamyam ölülere dönüştü. Polis ve ordu şehrin hakimiyetini kaybetti. Olanlardan yararlanmak isteyen Umbrella, S. T. A. R. S. I yok etme planını devreye soktu ve Nemesis'i, Raccoon City'nin sokaklarına saldı.
Köşk Vakası yaşandığından beri kabussuz uyku çekemeyen Jill Valentine, 28 Eylül gecesi yine kabustan uyanır. Jill'in telefonu, uyandıktan birkaç dakika sonra çalar. Arayan takım arkadaşı Brad'dir. Jill telefonu açar açmaz Brad'in bağırış ve çağırışlarını duyar. Brad, Jill'e acilen evinden çıkmasını ve kaçmasını söyler. Ancak Brad geç kalmıştır. Nemesis, telefon görüşmesi sırasında Jill'in evine girerek ona saldırır. Karşı koyan Jill, Nemesis'ten kaçmaya başlar. Apartmandan çıkan Jill, Brad ve yerle bir olmuş Raccoon City'yle karşılaşır. Sokaklarda çığlık, helikopter ve siren sesleri yankılanmaktadır. Moloz yığınları, arabalar ve barikatlar etrafa saçılmıştır.

rc3.jpg


Brad ve Jill, koşuşturma esnasında bir bara sığınmaya çalışır, lakin bu barın kapısının bir kilidi yoktur. Brad, kapıyı zorlayan zombileri tutmak için kapıya yaslanır ancak sürüye karşı koyamaz. Brad burada ısırılır ve Jill'i korurken ölür. Jill, bu esnada barın arka kapısından dışarı çıkar. Bir helikopter, tesadüfen Jill'i görür ve ona seslenir. Pilot, Jill'e otoparkın çatısına çıkmasını söyler. Jill çatıya çıkar ve helikoptere doğru ilerler. Lakin Jill'in kurtuluşuna ramak kala Nemesis ortaya çıkar ve helikopteri düşürür. Burada Jill, Nemesis ile ilk defa savaşmaya karar verir. Jill, bir arabaya biner ve arabayı Nemesis'in üzerine sürer. Nemesis ve araba çatıdan aşağıya düşer. Nemesis, anlık bir sersemlik yaşasa da Jill'in kaçmasına izin vermez. Jill'i tutar ve onu öldürmek için hamlesini yapar.

car kill.jpg


car2.jpg


Nemesis, Jill'e ulaşmak üzereyken kimliği belirsiz bir U.B.C.S. Askeri, roketatar kullanarak Nemesis'i havaya uçurur ve Jill'i kurtarır.

rpg.jpg


Bu asker, metroda erzak ve hayatta kalanlar olduğunu söyleyerek Jill'i kendisiyle gelmeye davet eder. Daveti kabul eden Jill, bu asker ile metro yolunda konuşarak tanışır. Jill, bir Umbrella askeri olmasına rağmen hayatını kurtardığı için ona güvenir. Metroya ulaşan Jill, Carlos'un üyesi olduğu ekibin kaptanı Mikhail Viktor'la tanışır. Mikhail, Jill'in S. T. A. R. S. Üyesi olduğu anlar ve ona sıcak davranır. Jill'e, metronun elektrik kesintisi yüzünden hareket edemediği için sivillerin tahliye edilemediğini söyler. Ondan elektrik santraline gidip sorunu çözmesini ister. Jill, sivillerin tahliyesi için görevi kabul eder.

viktor4k.jpg


metro.jpg


Jill, santral yolunda bir diğer U.B.C.S. Askeri olan Murpy Seeker ile karşılaşır. Murphy bir zombi tarafından ısırılmış ve enfekte olmuştur. Jill, Murphy'ye yardım ettiği esnada davetsiz bir misafir olan U.B.C.S. Askeri Nicholai Zinoviev; Murphy'yi öldürür. Nicholai, onun enfeksiyon kaptığını ve kurtarılamayacağını söyler.
Elektrik problemini çözen Jill, metroya geri döner. Burada Nicholai ile yeniden karşılaşır, Nicholai onun "gereksiz ağırlık" olduğunu iddia ederek Carlos'un aklını çelmeye çalışır. Lakin Carlos ve Mikhail, Nicholai'ın sözlerini umursamaz. Bu konuşmanın ardından sokakta Nemesis'in sesi yeniden yankılanır. Nemesis, Jill'i takip etmiş ve metroya ulaşmıştır. Jill, askerlerin ve sivillerin güvenliği için metroya binmeyi reddederek metrodan çıkar ve Nemesis'i peşine takar.
Jill bir havalandırma boşluğu aracılığıyla şehrin kanalizasyonuna iner.

sewers1.jpg


sewers2.jpg


Kanalizasyonlardan çıkan Jill, yeniden Nemesis ile karşılaşır. Nemesis, bu sefer bir alev silahı kuşanmıştır. Jill, yakınınlardaki bir gökdelene sığınır, ancak Nemesis'in sürprizinden haberdardır. Jill, fazla zaman kaybetmeden tabanları yağlar ancak Nemesis ona yetişir. Alt katları yakan Nemesis, Jill'i yukarı katlara çıkmaya zorlar. Çatı katına ulaşan Jill ve Nemesis, burada bir dövüşe girer. Dövüş, Nemesis'in etkisiz hale gelmesiyle son bulur. Yanan binada yaşanan patlamalar sebebiyle çatıdan düşen ancak şans eseri bir vinç yardımıyla düşüşünü hafifleten Jill, R. P. D.'nin arka sokağına girer.

fight1_1.jpg


fight1_2.jpg


Jill, Robert Kendo'nun silah marketine girer. Jill, Robert'a metro ile kaçmayı teklif eder; ancak Robert, kızı enfeksiyon kaptığı için teklifi geri çevirir.
Nemesis'i atlattığını zanneden eden Jill, Nemesis'le yeniden karşılaşır. Nemesis'in bu seferki sürprizi RPG'dir.

nemesis rpg.jpg


Jill ve Nemesis'in bu seferki kovalamacasını Carlos bitirir. Carlos, Nemesis'i bir benzinlikle birlikte havaya uçurur.
Carlos ve Jill, metroya yeniden iner. Ancak Mikhail, Carlos ve Tyrell Patrick'e şehirde kalmalarını ve Dr. Nathaniel Bard'ı bulmalarını emreder. Bu emir üzerine Jill metro ile şehirden çıkar, Carlos ise R. P. D.'ye gider.
Jill'i yeniden bulan Nemesis, metroya saldırır. Tüm siviller ölür. Mikhail ve Jill kaçmaya çalışır, ancak Nicholai kabin kapısını kitler ve onları ölümle baş başa bırakır. Mikhail, kendini bir intihar bombacısı gibi patlatarak Nemesis'i yavaşlatır ve Jill'e vakit kazandırır.
R. P. D.'ye ulaşan Carlos, Teğmen Marvin Branagh'ı ısıran Brad'i öldürür. İçeri gidikten sonra S. T. A. R. S. Ofisine doğru yola koyulur.
S. T. A. R. S. Ofisine ulaşan Carlos ve Tyrell, Doktor'un konumunu öğrenir. Carlos, ofisten çıkmadan önce Jill'den bir telsiz çağrısı alır. Jill, metronun kaza yaptığını ve herkesin öldüğünü söyler.
Jill ve Carlos'un telsiz konuşması sırasında Nemesis, yeniden ortaya çıkar. Nemesis, bu sefer daha farklı ve gelişmiş bir forma geçiş yapmıştır. Jill ve Nemesis, Saint Michael Saat Kulesi'nin önünde yeniden karşı karşıya gelir.

clock tower.png


stage?.png


Nemesis'i yeniden yere seren Jill yeniden yola koyulur. Bu sırada Nemesis, dokunaçlarından biriyle Jill'i zehirler. Zehir sebebiyle baygınlık geçiren Jill'in son gördüğü şey Nicholai'ın sırıtan yüzü olur. Baygın Jill'in yardımına Carlos koşar. Jill'i hastaneye taşıyan Carlos, Doktor'un odasına girebilmek için bir ses kaydı aramaya başlar.

hospital2.jpg


Carlos nihayet doktorun odasına giriş iznini sağlayabildiğinde, Doktur'un cesedi, intihar notu ve bilgisayarıyla karşılaşır. Bilgisayarı kurcalayan ve Bard'ın son videosunu izleyen Carlos, virüsün Umbrella tarafından geliştirildiğini ve oraya gönderilerek tuzağa düşürüldüğünü anlar.
Carlos, hastanenin Tyrell ve Jill'i bırakarak hastanenin altına kurulmuş olan laboratuvarlara iniyor.
Bir süre sonra uyanan Jill ve Tyrell de laboratuvarlara iniyor. Jill, laboratuvar deposunda yeniden Nicholai'ya rastlıyor; Nicholai, Jill'e bir tuzak kuruyor ama Jill, bu tuzağı atlatıyor ve laboratuvarlara giriyor.
Jill ve Tyrell, Nemesis'le yeniden karşı karşıya geliyor. Jill kaçmayı başarıyor ama Tyrell ölüyor.

tyrells death.jpg


labs1.jpg


labs2.jpg


Jill, laboratuvarlardan yeni bir aşı örneği alıyor ve kaçıyor. Jill kaçmaya çalışırken Nemesis geri dönüyor. Jill, Nicholai'ın tuzağına düşerek laboratuvarın biyolojik atık imha alanına düşüyor. Nemesis ve Jill burada yeniden bir dövüşe giriyor. Ancak bu sefer Carlos, Jill'e yardım ediyor.

ff.jpg


Fight2_2.jpg


Nemesis düştüğü zaman Carlos, Jill'i yukarı çekip asit vanalarını açar. Nemesis eriyerek ölür.
Şaka yaptım la Nemesis hiç ölür mü Q:RQW:D
Nemesis; yeni, devasa ve daha güçlü bir forma geçiş yapmıştır.

stage3_3.jpg


stage3_2.png


fight3_final.jpg


Jill Umbrella tarafından G virüslü canlıları öldürmek için tasarlanmış bir silahla Nemesis'in işini bitirir; Carlos ve aşıyı bulmak için yeraltından çıkar.
Jill, helikopter pistinde Carlos'un yerde yatan, hareketsiz bedenini görür. Nicholai, Jill'e silahını doğrultur ve yere yatırır. Ardından aşıyı vurarak Raccoon City'nin tek umudunu yok eder. Sesler sebebiyle uyanan Carlos, Nicholai ile yumruk yumruğa dövüşür; Jill durumdan istifade ederek Nicholai'ı yaralar.

final2.jpg


final1.jpg


Carlos ve Jill, helikopterle şehirden çıkar. Jill, çıktıkları esnada şehrin atom bombasıyla yok edilişini seyreder, hikaye burada biter.

nuke.jpg


-Oyun tek gecede sıkılmadan bitirebileceğiniz bir hikayeye sahip. Bu dandik hikayenin sıkıcı olmaması şaşırtıcı.

-Hikaye çok kaba, basit ve oyunun kısa sürmesi sebebiyle eksik ve yetersiz kalmış. Potansiyel, oyunun kısa soluklu olması ve geliştiricilerin tembelliği sebebiyle değerlendirilememiş. Hikaye daha uzun ve dolu olmalıydı.

-Geliştiriciler lore eklemeyi unutmuşlar.

-Hikaye derin değil, aşırı yüzeysel. Nicholai ve Carlos gibi karakterleri açıklama gereği duymamışlar.

-Oynanışta da deyineceğim bir şeyin ucu hikayeye de değiyor: Aşırı aksiyon. Korku ve gerilim ile dolup taşması gereken bu oyun aceleci ve umursamaz geliştirme sürecinde korku ve gerilimden arınarak bir aksiyon oyununa dönüştüğü için hikaye patlıyor, ciddiyetini kaybediyor, sahteleşiyor. Öyleki oyunun kahramanları GoW ve Tomb Raider'dan toplanmış süperinsanları anımsatıyor.

-Bahsettiğim anlamsız, ruhsuz karakterler hikayenin absürtleşmesine sebep oluyor.

Kısacası hikaye zort olmuş.

Oynanış(3/10)

Diğer Resident Evil oyunlarının aksine bu oyun, hızlı ve akıcı bir oynanışı tercih etmiş.

Genel: Bu aksiyon oyunu o kadar emek verilmeden yapılmış ki akıcı oynanış stili oluşturulması amacıyla sadece iki icraat yapılmış: Karakterlerin hızlandırılması ve dodge özelliğinin eklenmesi. Evet, bu oyundaki hareket mekaniklerini RE2 Remake'ten farklı kılan tek iki etken bu. Başka hiçbir fark yok. Oyun boyunca deliler gibi aksiyona maruz kalacaksınız ve aksiyon esnasında dodge tuşuna basmak ve ateş etmekten başka hiçbir şey yap(a)mayacaksınız.

İçinde bulunduğunuz korku ve aksiyon roller coasterı akıcı ve kütük mekanikler arasında sürekli değişim yapmanızı isteyecek. Kimi zaman süperkahraman gibi Boss Fightlarına girerken kimi zaman iki üç zombiyle boğuşan normal bir insan olacaksınız

Combat: Gunplay'i çok başarılı buldum ama beğenmediğim üç nokta var. Oyunun aksiyon kategorisine girmesi için düşman zorluğu ciddi derecede düşürülmüş olması, Critical Shot denilen bir mekaniğin eklenmesi ve mermi kıtlığının olmaması. Örneğin RE2'de tabancalar resmen boncuk atıyor ancak RE3'de tabancalar birkaç mermiyle düşmanı öldürebiliyor.

Critical Shot mekaniği şans ve isabete bağlı olarak merminizin gücünü maksimuma çıkartıyor. Saçmalık.

-Defans eşyaları kaldırılmış, bir zombi sizi yakaladığında ısırılmak zorundasınız.

Yakın dövüş için bıçağın yanı sıra Carlos'un Punch özelliğini kullanabilirsiniz. Eğer Critical Punch yaparsanız düşmanı tek yumrukta öldürebilirsiniz.

Düşmanlar: Düşmanlar zayıf, karakterimiz güçlü. Bu yanlış, bir Resident Evil oyununun tam tersi bir formül kullanması gerekirdi.

-Tüm Resident Evil oyunlarında olduğu gibi bu oyunda da düşmanları çabucak çözebiliyorsunuz.

-Yoğun istek üzerine Hunter'lar yeniden eklenmiş ama Gamma'lar çok zayıf, Beta'lar çok güçlü olmuş. Hastanede patlayıcı taşımaya dikkat edin.

Puzzle: RE2'ın puzzle tarafındaki zayıflık bu oyunda yok. Çünkü oyunda puzzle diye bir şey yok, şaka yapmıyorum.

Zorluk: Zorluk ayarları çok tutarsız.

Assisted: Point farming yapmayacaksanız bu zorluktan uzak durun.

Standard: Gerçek kolay mod.

Hardcore: Gerçek standart mod.

Nightmare: Gerçek zor mod.

Inferno: Gerçek aşırı zor mod.

Pek çok oyuncu Standard'ı normal zorluk sanarak ilk önce onu seçiyor ve oyunu kolayca bitiriyor. Elbette bu, oyundan alınan zevki de ciddi bir oranda azaltıyor. Bu yüzden zorluk seçerken dikkatli olun.

Harita/Atmosfer(2/10)

Harita: -Harita başlarda güzelken kanalizasyona girişle beraber bir düşüş yaşıyor. Sokak ve hastane bölgeleri dışında kalan bölgeler çok sıkıcı ve atmosfersiz kalmış.

-Oyun sürekli olarak düz bir çizgide ilerliyor, sizi birbirinden alakasız yerlere atıyor. Bu sebep dolayısıyla geniş çaplı ve uzun vadeli puzzlelar olmuyor, oyunun atmosferine uyum sağlamak imkansız oluyor.

Atmosfer: -Resident Evil'ın gotik atmosferi öldürülmüş. Ortaya renkli ve renksiz, hızlı ve yavaş gibi zıtlıkların bir arada kullanıldığı şekilsiz bir stil çıkmış.


-Sabit bir atmosfer yok, bölümden bölüme değişen bir atmosfer var. Atmosfer değişimi olması kötü. Ancak bu değişimi daha da kötü yapan bir husus var: Atmosferler sadece ışıklandırma ve çevre değişimiyle sağlanıyor.

Grafikler(8/10)

Grafikler iyi. RT desteği yok, DLSS var. Optimizasyon önceki Remake'e nazaran daha kötü ama hala iyi.

re3k.png




Fiyat(2/10)

Steam
: 259TL
MS Store: 257, 50TL
PS Store: -

50 liralık oyuna 250 lira vermeyin. Oynamak istiyorsanız Raccoon City Edition(RE2 Remake+RE3 Remake+RE: SISTANCE)'ı indirimdeyken alın. Şu anda %67 indirimde ve 114, 46TL. Raccoon City Edition iyi bir teklif sunuyor.

Bir hataya rastlarsanız düzeltmekten çekinmeyin.

Vaktinizi ayırdığınız için teşekkürler.
 
İnceleme diye geldik oyunu bitirdik.😂
Şaka bir yana incelemenizi beğendim hocam şahsen vakit ayırıp oynayacağım bir oyun değil ama Dead by daylight oyununda da mevcut olduğu için bu karakterler Jill , Nemesis ilgimi çekti. Leon burada yok galiba onunda filmi vardı Netflix üzerinde ordan biliyorum onu da. Oyunu oynamış gibi oldum teşekkür ederim. Her şey iyi güzelde bu Nemesis'in her savaşta daha da güçlenmesi şahsen beni çok sıkardı farklı bosslar da olsa iyi olurdu. Nemesis'in Jill'e olan takıntısını anlayamadım. Bilginiz varsa bu konuda merak ediyorum şahsen. Elinize sağlık güzel inceleme.
 
İnceleme diye geldik oyunu bitirdik.😂
Şaka bir yana incelemenizi beğendim hocam şahsen vakit ayırıp oynayacağım bir oyun değil ama Dead by daylight oyununda da mevcut olduğu için bu karakterler Jill , Nemesis ilgimi çekti. Leon burada yok galiba onunda filmi vardı Netflix üzerinde ordan biliyorum onu da. Oyunu oynamış gibi oldum teşekkür ederim. Her şey iyi güzelde bu Nemesis'in her savaşta daha da güçlenmesi şahsen beni çok sıkardı farklı bosslar da olsa iyi olurdu. Nemesis'in Jill'e olan takıntısını anlayamadım. Bilginiz varsa bu konuda merak ediyorum şahsen. Elinize sağlık güzel inceleme.
Leon ikinci, dördüncü, beşinci ve altıncı oyunda var. İkinci ve üçüncü oyunun Boss sistemi G virüslü tek bir düşman ve formları üzerine kurulu olduğu için farklı karakterlerle tanışma fırsatımız olmuyor. Bu biraz can sıkıcı, haklısınız. Resident Evil HD İnceleme bu konuda ilk Resident Evil oyununun hikayesini anlattım. Eğer okumak istemezseniz şu şekilde özetleyebilirim: Jill ve ekibi Umbrella'nın biyolojik silah geliştirdiği Spencer Köşkünde yaşananlara tanıklık ediyor. Şehirdeki panik ortamından yararlanmak isteyen Umbrella, Jill ve ekibini öldürmek için özel bir Tyrant'ı şehre salıyor. Nemesis'in beynine yerleştirilmiş parazitler, Nemesis'in Jill'i düşman olarak algılamasını sağlıyor.
 
Neredeyse tüm Resident Evil oyunlarına sahibim. Serinin takipçisi sayılırım. Detaylı bir inceleme olmuş, emeğine sağlık. Oynamış kadar olduk :)

En katıldığım nokta atmosfer konusu oldu. Gerçekten ilk RE3'ü oynadığım zamanlar tam olarak o "Horror" hissiyatını yaşatıyordu. Belki o zamanlar yaş küçük ve bu durumun verdiği tecrübesizlik olabilirdi. Ama şuan için sıfır heyecanla 3. oyunu oynadım ve tatsız bir şekilde bitti gitti. 2.oyunu yaklaşık 54 saat, 3. oyunu ite kaka 12,5 saat ayırmışım. Umarım RE4 remake geldiğinde bunun gibi bir durum ile karşılaşmayız.
 
Neredeyse tüm Resident Evil oyunlarına sahibim. Serinin takipçisi sayılırım. Detaylı bir inceleme olmuş, emeğine sağlık. Oynamış kadar olduk :)

En katıldığım nokta atmosfer konusu oldu. Gerçekten ilk RE3'ü oynadığım zamanlar tam olarak o "Horror" hissiyatını yaşatıyordu. Belki o zamanlar yaş küçük ve bu durumun verdiği tecrübesizlik olabilirdi. Ama şuan için sıfır heyecanla 3. oyunu oynadım ve tatsız bir şekilde bitti gitti. 2.oyunu yaklaşık 54 saat, 3. oyunu ite kaka 12,5 saat ayırmışım. Umarım RE4 remake geldiğinde bunun gibi bir durum ile karşılaşmayız.
Bundan sonra Veronica X veya 0 gelir. Ben 0'ın gelmesinden yanayım çünkü en sevdiğim oyun o.
 
Efsane ikinci oyundan sonra anca böyle berbat bir oyunu da yine Capcom yapardı ki korkuttu da sonraki Re'ler için ama şükür REVillage güzel çıktı. İnceleme için ellerinize sağlık hocam ama hikaye kısmında tüm hikayeyi anlatmasanız hem daha okunabilir hem de güzel bir inceleme yazmış olursunuz naçizane önerim.
 
Efsane ikinci oyundan sonra anca böyle berbat bir oyunu da yine Capcom yapardı ki korkuttu da sonraki Re'ler için ama şükür REVillage güzel çıktı. İnceleme için ellerinize sağlık hocam ama hikaye kısmında tüm hikayeyi anlatmasanız hem daha okunabilir hem de güzel bir inceleme yazmış olursunuz naçizane önerim.
Bu ve eski incelemelerimde hikaye anlatımı isteyenler olduğu için böyle yaptım hocam. Ama bundan sonraki incelemelerimde hikaye anlatmayacağım. Dediğiniz gibi, okunabilirlik ve sadelik için hikayeyi sadece inceleyeceğim.
 
Evet dediğiniz doğru akıcı ama şu dodge olayı aslında bir nevi iyi ama RE2'de(bence) çok fazla puzzle vardı o da çok sıkmıştı açıkçası nemesis daha korkutucu aslında daha hızlı koşuyor ve silahlar falan kullanılabiliyor ve oyunda bir hata var bende o flamethrower silahı olmamasına rağmen o ara sahnede bir anda karakterin elinde o silah beliriverdi aslında elimizde ne mevcutsa ona göre yapılmalıydı.
 
Leon ikinci, dördüncü, beşinci ve altıncı oyunda var. İkinci ve üçüncü oyunun Boss sistemi G virüslü tek bir düşman ve formları üzerine kurulu olduğu için farklı karakterlerle tanışma fırsatımız olmuyor. Bu biraz can sıkıcı, haklısınız. Resident Evil HD İnceleme bu konuda ilk Resident Evil oyununun hikayesini anlattım. Eğer okumak istemezseniz şu şekilde özetleyebilirim: Jill ve ekibi Umbrella'nın biyolojik silah geliştirdiği Spencer Köşkünde yaşananlara tanıklık ediyor. Şehirdeki panik ortamından yararlanmak isteyen Umbrella, Jill ve ekibini öldürmek için özel bir Tyrant'ı şehre salıyor. Nemesis'in beynine yerleştirilmiş parazitler, Nemesis'in Jill'i düşman olarak algılamasını sağlıyor.
5.oyunda yok sallamayin

5.oyunda Chris olarak oynuyoruz
 

Yeni konular

Geri
Yukarı