Oyun Resident Evil 7 Gold Edition + Village Gold Edition 150 TL

Evet bu yazını görmüştüm. Tekrardan geçmiş olsun. Yani normalde böyle bir davada tüketici hakları korunması lazım. Ama işte normal değiliz. Yine de ben ilk etapta yabancıların yaptığı gibi sosyalden mesaj yağmuruna tutmamız gerektiğini düşünüyorum. Twitterdan çok şey çözülmüştür. Kesinlikle işimize yarayacaktır. Yoksa aksi takdirde goldları verecekler ve yüzsüz bir şekilde yine platformları üzerinden o goldları harcamamızı bekleyecekler. Bunu lütfen kabullenmeyin ki şimdiden kabullenmiş arkadaşlar görüyorum. Şimdiden goldları nasıl harcarız diye soran var. Hakkınız aramak bu kadar mı zor yahu!
Kodları siteden alanlar için dediğiniz geçerli. Ben ve benim gibi birçok kişi emimin key şeklinde o kodları aldı. Bu şekilde iade edilse biz bu kodlarla ne yapabiliriz ? Temennimiz keşke oyun geri iade edilse ancak edilmezse de yapacaklarımız kısıtlı.
 
%99 ihtimalle olacakları söyleyeyim. Kart ile bakiye yükleyenlerinki iptal edilir parasını geri alır. Kodla bakiye alanlar yine sitede harcayacakları Razer Gold alır. :)
 
Evet bu yazını görmüştüm. Tekrardan geçmiş olsun. Yani normalde böyle bir davada tüketici hakları korunması lazım. Ama işte normal değiliz. Yine de ben ilk etapta yabancıların yaptığı gibi sosyalden mesaj yağmuruna tutmamız gerektiğini düşünüyorum. Twitter'dan çok şey çözülmüştür. Kesinlikle işimize yarayacaktır. Yoksa aksi takdirde Gold'ları verecekler ve yüzsüz bir şekilde yine platformları üzerinden o Gold'ları harcamamızı bekleyecekler. Bunu lütfen kabullenmeyin ki şimdiden kabullenmiş arkadaşlar görüyorum. Şimdiden Gold'ları nasıl harcarız diye soran var. Hakkınız aramak bu kadar mı zor yahu!

Satıcı hatası olduğu için oyun kodlarının geri verilmesini bekliyorum ben Reddit ve Twitter'da bunun için uğraşıyorum şu an. Ama Razer bu yüzsüzlükle devam ederse goldlarımızı verecekler sadece ondan dolayı böyle olası bir durumda nerede harcayabileceğimizi sordum.
 
Worldpuan ile Hepsiburadadan satın almıştım. Eğer iade durumu olursa aynı şekilde puan ve ya kart bakiyeme eklenmesini istiyorum mümkün mü? Sitelerde bakiye istemiyorum ve ticket dışında hakkımı nasıl arayabilirim sizce nasıl sonuçlanır
 
Sende son durumlar nedir?
Ben hem Türkçe hem de İngilizce olarak ticket attım. Ayriyetten twitter üzerinden razer supporta mesaj attım ve geri dönüş aldım.
Onlar bu meselelerle alakalı tekrar ticket atmamı söylediler
Bir moral bozukluğu var ancak 130 tl gibi bir para benden gitti. Umarım oyunlar geri iade edilir ancak iade edilmezse ve o razer parayla bir şey yapamazsak ben artık kolay kolay bu resmi key satıcısı olsun büyük firma olsun key almam.
Böyle bir durum hiç yaşanmamalıydı..
 
%99 ihtimalle olacakları söyleyeyim. Kart ile bakiye yükleyenlerinki iptal edilir parasını geri alır. Kodla bakiye alanlar yine sitede harcayacakları Razer Gold alır. :)
Yav anladık arkadaş kartla oradan aldın yeter be her mesajında bunu yazıp hava atıyorsun sinirim bozuluyor.
 

Geri
Yukarı