Reşit olmadığım halde kıza cinsel hakaret ettiğim için dava yer miyim?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Hocam yukarıda arkadaş neredeyse aynı bir mesaj yazdı. Yeter prim kasmayın artık.
Tüm mesajları tek tek okuyacak değilim. Primle de alakası yok ayrıca düşüncemi söyledim sadece. "Dur adamı kötüleyeyim de millet beğeni atsın." falan demiyorum. Zaten en fazla haftada bir girdiğim bir yerden de prim kasacak değilim.
 
Evet herkes eşittir ama kadın da doğru şeyler yapmamış. Gidip numara paylaşıp küfür etmek mi?
Bu durumda iki tarafın ceza almaması gerek ama Türkiye'de erkek suç alıyor bazen ise erkek suçlu olunca serbest bırakılıyor. Ne zaman adalet olacak?
Hocam feminaziler bir ara çok haksızlık olunca ayağa kalktılar ve şu an onlar haksız. Ama bir şey deyince hala erkekler suçlu.
Erkekler yok olmalı gereksiz canlılar (!)
 
@AXCHNEER çok merak ettim Hahaha atmanızın sebebi nedir? Merakımdan soruyorum sataşmak için değil. Mantıklı bir sebebiniz varsa gelin söyleyin.
 
Türkiye'de erkek suç alıyor bazen ise erkek suçlu olunca serbest bırakılıyor. Ne zaman adalet olacak?

Hocam genellikle torpil ya da tehdit olduğu için böyle. Bazıları delil yetersizliği sebebiyle de oluyor.
Çok merak ettim hahaha atmanızın sebebi nedir? Merakımdan soruyorum sataşmak için değil. Mantıklı bir sebebiniz varsa gelin söyleyin.

Hocam konuya direk atlanmamalı ve her mesaj okunmalı. Haftada bir gün giriyorsanız da kişisel konulara çok bulaşmayınız.
 
O da sana sövmüş. Git kendini savun. Ama gidip 1-2 laf atarsın cinsel hakaret etmezsin ayıp yani.
 
Hocam konuya direkt atlanmamalı ve her mesaj okunmalı. Haftada bir gün giriyorsanız da kişisel konulara çok bulaşmayınız.
Bundan sonra size sorarım hangi konuya atlayıp atlamayacağımı. Her konuda size onay da veririm tüm mesajları okuduğuma dair. Sağolun.
 
Arkadaşlar, bugün bir kıza laf attığım için (cinsel hakaret sayılabilir) kız beni arayıp dava açacağını söyledi. Kız reşit değil, ben de reşit değilim. Dava yer miyim?
Kesinlikle cinsiyetçilik yapmayacağım. Ancak insanlardan ne istiyorsunuz? Sevgili insancıklar🙁 hepimiz insanız kendimizi tutamayabiliriz, o ayrı bir mesele. o anda çok sinirlenmişte olabiliriz. Fakat sonuçlarını düşünmeden böyle davranışlar yapmak bizi üzer. Umarım bir daha sende dahil olmak üzere kimse böyle birşey yapmaz kimseye. Önemli olan hatalarımızdan ders çıkarabilmektir.🙂
 
Arkadaşlar, bugün bir kıza laf attığım için (cinsel hakaret sayılabilir) kız beni arayıp dava açacağını söyledi. Kız reşit değil, ben de reşit değilim. Dava yer miyim?
Kimse uğraşmaz hacı, dert ettiğin şeye bak.
 
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Yeni konular

Geri
Yukarı