RevoLand sistem topluyor!

• Konuyu başlatan Mert Ercan
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 261
  • Görüntüleme 26.736

R9 280X ya da GTX770 mi alayım yoksa R9 290 mı bekleyeyim?

• Oy verenlerin toplamı
    59
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
5 li priz çok iyiymiş :D Hayırlı olsun sevindim adına , 400R nin içinde de o anakart biraz garip durmuş :D Devamını bekliyoruz . Bu arada monitör neydi ?
Monitör tarihi eser bir Casper var 20" 1366x768, şimdilik onunla idare edelim de ekran kartını aldıktan sonra VS ya da VX serisi Asus alacağım. :D

5li priz cidden çok iyi, çocuk koruması var prizin delikleri mavi kaplı zorlayıp bastırmadan takılmıyor on numara bir şey evinde küçük çocuk olanlar varsa direk alsınlar, iğne sokun yine çarpmaz bence. :D

- - - Güncellendi - - -

Hayırlı olsun. Anakart beni hayattan soğuttu valla.
Sorma yahu kasanın ve sistemin ihtişamını bozdu, neyse Haluk abi dediyse vardır bir bildiği. :D

Hayırlı olsun çok sevindim. :) Anakartı sorun etme sonuçta parçalarını çalıştırıyo ve 150 TL. Bir kaç yıl idare eder en kötü. Dolar düşsün bende açıcam ''Hero Sistem Topluyor!'' diye bakalım 8 sayfa olacakmı. :)

Monitör tarihi eser bir Casper var 20" 1366x768, şimdilik onunla idare edelim de ekran kartını aldıktan sonra VS ya da VX serisi Asus alacağım. :D

5li priz cidden çok iyi, çocuk koruması var prizin delikleri mavi kaplı zorlayıp bastırmadan takılmıyor on numara bir şey evinde küçük çocuk olanlar varsa direk alsınlar, iğne sokun yine çarpmaz bence. :D

- - - Güncellendi - - -

Sorma yahu kasanın ve sistemin ihtişamını bozdu, neyse Haluk abi dediyse vardır bir bildiği. :D

Monitör olarak tavsiyem;
VATAN COMPUTER - AOC - 23.6" E2461Fwh GEN
Neden aoc dersen f/p ürünü bende sevmem ama internet'ten incelemelerine bakarsan demek istediğimi anlarsın. Biraz erken'mi oldu ne? :D

Monitör olarak tavsiyem;
VATAN COMPUTER - AOC - 23.6" E2461Fwh GEN
Neden aoc dersen f/p ürünü bende sevmem ama internet'ten incelemelerine bakarsan demek istediğimi anlarsın. Biraz erken'mi oldu ne? :D
Adam ekran kartını aldıktan sonra alacağını söylüyor monitörü. Daha ekran kartını almadı, sen monitörü tavsiye ettin bile. :D

Şaka maka benim de bir monitöre ihtiyacım var, bakayım bir şuna. :)

Adam ekran kartını aldıktan sonra alacağını söylüyor monitörü. Daha ekran kartını almadı, sen monitörü tavsiye ettin bile. :D

Şaka maka benim de bir monitöre ihtiyacım var, bakayım bir şuna. :)
Ekran kartını bırak daha Gold ramleri göndermedi, topladığım sistem çalışacak mı çalışmayacak mı onu bile bilmiyorum, çalışır herhalde ya! :D

Yalnız benim şu Nokia e72'yi de değiştireyim artık, fotoğraf kalitesine bakın yahu, monitörden sonra da bir telefon konusu açalım 8 sayfa. :D

Laay lay lay lalalay, ucuz anakartın ben, kimse almasın H81M-P33 falan, Haluk abi küstüm ben sana anakartın içinden o küçük adaptör bile çıkmadı kasanın ön portlarını takmak için 1 saat uğraştım, sonra msi logosuda çıkmadı ve anakartın yanında vida bile yoktu, corsairin gönderdiği 4 lü vidadan 1 tanesinin bir bölümü değişik bir şey ile kaplıydı bu yüzden anakartı şuanda 3 tane vida tutuyor. :( (Ekran kartını aldıktan sonra en kısa süre içerisinde anakartı değiştireceğim, sanırım.)

Her neyse, işlemci soğutucusu yokmuş maalesef topkapı şubesinde, TX falan geçirmeye bir şeyler geçirmeye çalıştılar tabi yemedim ben taktım stok fanı. :D

Her neyse Gold sağolsun ram'leri göndermediği için başlatamadım sistemi, bekliyoruz bakalım ne zaman gönderecek ramleri Gold...

Bir kaç resim;
1.jpg

2.jpg

3.jpg

Sistem;
Intel i5-4670
MSI H81M-P33 (tavsiye etmiyorum, paraya kıyıp düzgün bir şey alın 1150 soket işlemci alacaksanız.)
GSkill RipjawsX 2x4GB 1866MHz CL9 (Gold neredesin!)
Seagate Barracuda 1TB
Corsair Carbide 400R + 750W

Hadi hayırlı olsun kardeşim senin adına çok sevindim :D İnş kısa süre için de ram ler de gelir de sistemi çalıştırırsın. Ve anakart konusun da kafana takma h81m-p33 ve i5 4670 iyi anlaşacaktır :D

Yoksa prizin beyaz renklisini mi göndermişler ?

Bu arada 24 pin kablosunu dolandırıp takdığın yere bayıldım. Yılan gibi olmuş.

Yoksa prizin beyaz renklisini mi göndermişler ?

Bu arada 24 pin kablosunu dolandırıp takdığın yere bayıldım. Yılan gibi olmuş.
Ya Vatan'dan bizzat gidip aldım, siyahıda vardı beyazıda oradaki çalışan beyazını aldı bende ses etmedim kaç kere görücem ki prizi. :D

24 pin kablosu konusunda hiç sorma, ucuza kaçıp modüler almadık böyle uğraştık, anakarta ses etmiyorum anakartın arkasındaki olması gereken boşluğu kablo yönetimine kullandım düşün. :D

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı