Rezil olmak istemiyorum

LapTop_Kardeş

Femtopat
Daha fazla  
Selamlar. Hemen kısa bir anlatım yapayım. Ben 9. sınıf erkek öğrenciyim. Hiçbir şeyde yeteneğim yok. Futbol, voleybol, basketbol vs. sevmem ve oynamam (yeteneğim 0). Güçsüzüm, yanımdaki eleman sınıfın en güçlüsü. Bana takılıp takılıp duruyor. Laf edince sinirleniyor. Kızlara çok rezil olmadım ama olmuşluğum var ve ileridede olmak istemiyorum (sadece kızlara değil herkese). Full benimle dalga geçiyorlar. Benimle uğraşıyorlar. Ne yapmalıyım?

Sınıf değiştirme şansınız var ise en iyi o olacaktır. Tüm sınıf böyle bişey yapıyorsa bunun düzelme şansı yok. He ben 6.sınıfda herkes tarafından nefret ediliyordum, ama şimdi bana yeteri kadar arkadaşım var ama o sınıfın tamamının benden nefret etmemesinden dolayı olmuştu.

Selamlar. Hemen kısa bir anlatım yapayım. Ben 9. sınıf erkek öğrenciyim. Hiçbir şeyde yeteneğim yok. Futbol, voleybol, basketbol vs. sevmem ve oynamam (yeteneğim 0). Güçsüzüm, yanımdaki eleman sınıfın en güçlüsü. Bana takılıp takılıp duruyor. Laf edince sinirleniyor. Kızlara çok rezil olmadım ama olmuşluğum var ve ileridede olmak istemiyorum (sadece kızlara değil herkese). Full benimle dalga geçiyorlar. Benimle uğraşıyorlar. Ne yapmalıyım?

Karşılık vereceksin onların dediklerine göz yumarsan seninle dalga geçmeye devam edecekler baktın olmadı sınıfını falan değiştir

Hocam komple herkes sizle dalga geçiyorsa rahatsız olduğunu belirtiyor musun yoksa bozuntuya vermiyor musun? Rahatsız olduğunu belirttiğin halde bu hareketleri yapmaya devam ediyorlarsa o insanlardan zaten kimseye hayır gelmez kendini sevdirmeye falan çalışma boş ver konuşmak istemediğini söyle geç. Onlara muhtaçmıssın gibi hareketler yapma boş ver geç.

Karşılık vereceksin onların dediklerine göz yumarsan seninle dalga geçmeye devam edecekler baktın olmadı sınıfını falan değiştir

Belirli bir zaman geçmiş üzerinden belli ki uzun süredir bu durum sürüyor. Karşılık vermesi karşı tarafa daha çok zevk verir. Çözüm farklı aranmalı.

Belirli bir zaman geçmiş üzerinden belli ki uzun süredir bu durum sürüyor. Karşılık vermesi karşı tarafa daha çok zevk verir. Çözüm farklı aranmalı.

Böyle tiplerden kurtulmak neredeyse imkansız yapacak pek bir şeyi yok kendini ezdirmeyecek dik başlı olacak

Böyle tiplerden kurtulmak neredeyse imkansız yapacak pek bir şeyi yok kendini ezdirmeyecek dik başlı olacak

Bakın haklısınız ama zaman geçip sınıf alıştığı zaman öyle olmuyor işte o dediğiniz en başta yapılacak bir tepkiydi o konuda doğrusunuz ama şu an değil. Ben kendim gördüm izledim yaşanırken yaşatılırken bu olayları bizzat yani üzücü bir durum ama baktığında o kişi ne kadar sinirlenirse daha da çok yapılıyor çünkü yaptıkları hareketin sonucunu alıyorlar. Sınava çalışıp yüksek alınca sevinip sürekli ders çalışmak gibi.

Geçen yıl sınıftan bir kişi ile atışmıştım ve dediğim tek bir laf onun zoruna gitti diye tüm sınıfla yakınlaşıp hakkımda yalan yanlış şöyler söyledi tüm sınıfla düşman oldum bu sebepten. Bu mesajı hocaya falan gösterdi şikayet etti hoca bile bununla gelme bana deyip gülüp geçti çocuğa falan :D geçen yıl sadece bir arkadaşım vardı ve dedikleri hiçbirşeyin altında kalmamam gerektiğini fark ettim. Onlar herbirşey dediğinde hazırcevap olarak bir şey yapıştırınca zamanla susuyorlar. Bu yıl yeterince arkadaş çevrem var ve normalde karşılık vermek istemememe rağmen 1-2 kişiyi birkaç olaydan yakalayıp okuldan attırmayı bile başardım ve sıra bana geçti bu sebeple. Ben yine de yaşadığım için çok uğraşmıyorum ama artık onlarla dalga geçme sırası bende olduğu için zevkini sürüyorum :D tamamen hazırcevap olun el kol şakası yapanı güçlü bile olsa dayak yemeyecek kadar tersleyin temas etme bana dokunma git falan filan. Laf sokmaya çalışanında altında kalmayın kısaca.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı