Rehber Rezilleşen fitness camiası ve bu spora dair gerçekler

Arkadaşlar sosyal medyada görüp hayalini kurduğunuz vücutlar doğal değil. Ayrıca supplementler'de creatine dışında hiçbiri gerekli değildir, para kaybıdır.

@596802 @deep learn ilgili videoyu atabilir misiniz?

Katılmıyorum hocam buna. Günümüz Türkiye'si için konuşursak protein tozu bence bir ihtiyaç haline geldi. Özellikle yüksek kilolardaki insanların protein gereksinimi günlük yemekler ile karşılanabilecek durumda değil. Özellikle aile yemekleri ile besleniyorsa. Ama gerçek şu ki creatine bu sporda ki en iyi supplementtir. Orası tartışmasız.

@361229 hocam 1 ölçek protein tozunun fiyatı 100 gram tavuğu geçiyor, aynı zamanda 100 gram tavuk kadar faydalı da değil, sen ne anlatıyorsun?
Her fırsatta tavuk yenmiyor hocam. Ben yerim ama genel olarak bodybuilding camiasında bu böyle değil. Bir tavuğun sindirimi 2 saati buluyor. Bir ölçek protein tozunda ise 15-60 dakika arası. Zaten gaz vb. gibi durumlarda bu yüzden gerçekleşiyor protein tozu kullanımında. Bodybuilding yapan birisi eğer bu işte ileri seviye ise kesin bir ihtiyaca dönüşüyor. Kısaca konu sadece para değil. Genel olarak bodybuilding adına konuştum. Tabii ki o protein ile tavuktan gelen protein bir değil. 😇

Her fırsatta tavuk yenmiyor hocam. Ben yerim ama genel olarak bodybuilding camiasında bu böyle değil. Bir tavuğun sindirimi 2 saati buluyor. Bir ölçek protein tozunda ise 15-60 dakika arası. Zaten gaz vb. gibi durumlarda bu yüzden gerçekleşiyor protein tozu kullanımında. Bodybuilding yapan birisi eğer bu işte ileri seviye ise kesin bir ihtiyaca dönüşüyor. Kısaca konu sadece para değil. Genel olarak bodybuilding adına konuştum. Tabii ki o protein ile tavuktan gelen protein bir değil. 😇
Kendinizle çelişiyorsunuz ve çok komiksiniz. İlk mesajınızı ve şimdi atdığınız mesajları tekrar tekrar tane tane okuyun.

Kendinizle çelişiyorsunuz ve çok komiksiniz. İlk mesajınızı ve şimdi atdığınız mesajları tekrar tekrar tane tane okuyun.
Evet gerçekten de çok komiğim. Sizin dediğiniz doğru aynı fiyattalar orayı kaçırmışım. Şimdi bir de siz okuyun benim yazdığım paragrafı ve sizin ilk yorumunuzu. Günümüz Türkiye'si için hala uygun değil bu arada. Protein sadece tavuktan karşılanmaz. 93 kilo bir adamım. 5 yumurta yediğimi hesap edersek kalanı için günde 500 gram tavuk yemem lazım. Peki siz söyleyin benim yazdığım paragrafı tekrar okuyarak, protein tozu gereksiz mi?

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Şu adamın videolarını izleyen birinin kendisine saygısı yoktur. Bulmuş bir tane 1.60 çocuğu bundan iyi fizik yok diyor. :D

Technopat Haberler

Geri
Yukarı