Rehber Rezilleşen fitness camiası ve bu spora dair gerçekler

Yarın bende spora başlıyorum hayatımda ilk kez gideceğim. İstediğim şey kilo alımı ve kas yapmak kısaca biraz irileşmek. Yalnız spor salonu nasıl bir yer nasıl bir ortam ilk kez gideceğim için bilmiyorum. Ablam orada spor hocası bu arada.
Kısaca yeni başlayacak ne tavsiye edersiniz. Ya da spor hakkında ne demek istersiniz.

Yarın bende spora başlıyorum hayatımda ilk kez gideceğim. İstediğim şey kilo alımı ve kas yapmak kısaca biraz irileşmek. Yalnız spor salonu nasıl bir yer nasıl bir ortam ilk kez gideceğim için bilmiyorum. Ablam orada spor hocası bu arada.
Kısaca yeni başlayacak ne tavsiye edersiniz. Ya da spor hakkında ne demek istersiniz.

Sadece hedefine odaklan. Gerisi suyun yolunu bulduğu gibi kendiliğinden gelecektir.

O Saçlar yaş yüzünden değil genetik + erkek olduğun için dökülüyor :) Kadınlarda da AGA görülür eğer androjen miktarı artarsa veya PCOS olursa.

Etmiyor yapılan araştırmalara göre, saç döker diye düşünerek kullanırsan döker plasebodan.

Pleseboda biyolojik olarak o kadar etki etmez.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Kreatin saç dökmez saç dökülmesi zate 25 li yaşlarda başlar 30 lu yaşlarda hızlanır beslenme ile ile ve banyo sıklığı ile alakası var çok sık banyo yapmak yada saç yıkamak veya yetersiz beslenmek de saç dökülmesine neden olan bir şey kreatinin herhangi bir etkisi yok bu durumda hatta kendimden örnek vereyim kreatin kullanmıyorken dolayısıyla sporda yapmıyorken saçlarım dökülürdü şuan kreatin kullanıyorum ama spordan dolayı iyi beslendiğim için saçlarım dökülmüyor

Kreatin saç dökmez saç dökülmesi zate 25'li yaşlarda başlar 30'lu yaşlarda hızlanır beslenme ile ile ve banyo sıklığı ile alakası var çok sık banyo yapmak ya da saç yıkamak veya yetersiz beslenmek de saç dökülmesine neden olan bir şey kreatinin herhangi bir etkisi yok bu durumda hatta kendimden örnek vereyim kreatin kullanmıyorken dolayısıyla sporda yapmıyorken saçlarım dökülürdü şu an kreatin kullanıyorum ama spordan dolayı iyi beslendiğim için saçlarım dökülmüyor.

Hocam peki terleme artışı yaşadınız mı kreatin sonrası?

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı